Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettek feneket nyalni? Mi nem szoktunk análisan közösülni de imádom kinyalni a párom fenekét.
Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 11:40
A kérdező szavazást indított:
Igen
Igen, de csak anális szex előtt
Nem
44 szavazat
1/10 anonim válasza:
Ugyan ilyen vagyok én is. Anális közösülésem még nem volt, de szeretek feneket nyalni, és kapni is imádom!
2/10 anonim válasza:
Az én lelkem “passzív”, az anál nem vonz, de az igen, hogy a popsimat kényeztessék, viszont adni nem szeretem.
3/10 anonim válasza:
Mi ki szoktuk nyalni és más feneket
5/10 anonim válasza:
Jó lenne olyan aktív férfi aki megbízható és kinyalna :)
Meghálálnám neki ;)
6/10 anonim válasza:
Imádom a pasim fenekét kinyalni,egyszerűen megőrjit annyira odavagyok tőle!
Azt is szeretem ha ő nyalja az én hátsóm,de fordítva nagyobb élvezet
7/10 anonim válasza:
Szeretek nyalni, de az anált is imádom.
37f
8/10 anonim válasza:
Orál közben megesik, hogy nyalok is. Viszont is jöhet, élvezem.
10/10 microglia válasza:
Imádom kapni is, adni is. De kapni meg jobban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!