Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Analisan kozosultek velem tobben is egy hete, azota nagyon bantanak a szelek, hangos es nagyon budos is,idonkent "feknyomos" lesz az alsonadragom. Visszatartani nem tudom, a szekletet se nagyon. Van ra valami hazi praktika, vagy menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
2022. okt. 21. 08:39
3/7 anonim válasza:
Hét ha ez igaz akkor menj orvoshoz, mert akárhányan is voltak, 1 ilyen alkalom után nem lesz ilyen gondja az embernek. Csak akkor lesz tartási gond, ha az ember rendszeresen csinálja ló méretekkel. Egy átlagos szerszám méret nem okoz ilyen problémát.
4/7 anonim válasza:
Orvos. Addig házi praktikának max. immodium + espumisan kombót tudom elképzelni ami enyhíti a szélgörcsöt, és lassítja a bélmozgást így szilárdabb lesz a széklet.
6/7 anonim válasza:
Itt valami bélfertőzésről lesz szó.
7/7 anonim válasza:
Szerintem a tüneteidnwk nincs köze a szexhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!