Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért vagytok melegek? Mi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagytok melegek? Mi az oka ennek?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 07:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%

Miért barna a hajad? Miért hordasz szemüveget? Miért vagy 175 cm magas?

Na, kb. ugyanilyen kérdés ez.

tegnapelőtt 07:11
 2/16 anonim ***** válasza:
4%
Valamelyik divatból.
tegnapelőtt 07:38
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem vagyok meleg, de elég nyilvánvaló, hogy így születtek vagy nagyon fiatal koruktól így alakult. Senki nem tehet róla és sztem kábé senki nem választaná, ha választás kérdése lenne. Nem tudom, hogy van-e tudományos magyarázat rá, de tulképpen nem is igazán fontos (max. érdekes).
tegnapelőtt 07:43
 4/16 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem olyan hülyeség ez a “divatból”! Én pl nem tudnék divatból p.ncit nyalni vagy megdugni egy lányt.. Egy hetero srác meg nem tudna engem leszopni.

Én ezen az állásponton vagyok.

Az okát nem kell keresni, így vagyunk bekódolva. Mindenki úgy ahogy.

tegnapelőtt 08:43
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem se lehet valaki divatból más szexualitású, mint amilyen, sőt elég komoly bullyingnak is kiteheti magát, ha melegnek tetteti magát. Miért tenne bárki is ilyet…
tegnapelőtt 09:27
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Megadott életút. Ennyi röviden, amire soha nem lesz tudományos magyarázat.
tegnapelőtt 10:02
 7/16 anonim ***** válasza:
11%
Nem divatból. Majd nézd meg mennyi transz fog most eltűnni, mert nem lehet vele már feltűnni. Nevetséges az egész.
tegnapelőtt 10:27
 8/16 anonim ***** válasza:
94%
A transzok sem jókedvükben transzok és mellesleg ennek semmi köze a kérdéshez.
tegnapelőtt 10:31
 9/16 anonim ***** válasza:
82%
Az a helyzet hogy fogalmam sincs 13 evesen a lanyok tetszettek aztan meg a fiuk sajnos
tegnapelőtt 11:24
 10/16 anonim ***** válasza:
96%

Mint a #9-es válaszoló.

Kis kamasz éveimben 12-13-14-15-16 a lányok izgattak aztán valami változott. 18 után egyre inkább a fiúk kezdtek el érdekelni, tetszeni meg úgy minden. Róluk és velük kezdtem el olyanokat fantáziálni amit korábban a lányokkal. Aztán 20-as éveim végére a lányok teljesen kikoptak, ma már kimondottan zavarnak, mert egyszerűen nem tudok velük mit kezdeni.

Most is úgy vagyok vele, hogy esetemben szép-szép de hagyjanak békén.

Ezt a környezetem is észre vette. Ez van.

tegnapelőtt 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!