Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szappant análisan felhelyezni van kockázata? Használat után muszáj kimosni vízzel a végbelet, vagy öntisztul?
A szappan amiatt merült fel, mert síkos.
Előtte / utána kötelező kimosni vízzel a végbelet, vagy mindegy?
Ennyire primitív, h lehet valaki??
Testápoló meg szappan??!!
Csak mert csúszik??!!
Akkor már miért nem gépzsír? Azt pont arra találták ki, h kenje az alkatrészeket...
Semmit ne kenj belülre amit kívül használsz!
Vegyél síkosítót!
Előző, hogy lehet valaki olyan primitív, hogy szöveget értelmezni nem tud, azaz te?
Nem dugtam fel szappant soha életemben, hanem rákérdeztem: ha valaki szappant dugna fel, van-e egészségügyileg káros hatása.
Nem kell mögé látni semmit, mert amit csinálsz, azt úgy hívja a pszichológiai szakirodalom, hogy paranoia, előző.
Előző, na látod, ez a paranoia, de minimum szövegértési probléma.
Az emberek jelentős százalékánál megfigyeltem (NEM mindenkinél!), hogy folyton önmagukból indulnak ki, mert képtelenek a másik szemszögéből is megvizsgálni a dolgokat. Ezt empátiahiánynak és infantilizmusnak (gyermekded gondolkodás / viselkedés) is nevezi a pszichológia tudománya, de legalábbis az infantilizmus egyik tünete.
Én egész egyszerűen csak egy kíváncsi, kísérletezős, ötletelő ember vagyok, és gondoltam egyet, nosza, nézzük meg, aki ért a kémiához, milyen a szappan hatása a végbélben. Erre jönnek kommentek, hogy "háttehülyevagy és végrebelédköthetek". Már csak tükörbe kellene néznie egyeseknek.
Köszönet a néhány normális válaszolónak. :) A többi meg kössön bele a betonba, légyszíves...
Kérdezö: Látszik,h fingod sincs, h mi a paranoia, legalább olvass utána...
Szövegértés se nagyon megy.
Szóval pont olyan primitív és buta vagy mint akik a testápolót, babaolajat, szappant, stb-t ajánlgatják a seggedbe.
Épeszű ember nem kisérletezik ilyenekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!