Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szappant análisan felhelyezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szappant análisan felhelyezni van kockázata? Használat után muszáj kimosni vízzel a végbelet, vagy öntisztul?

Figyelt kérdés

A szappan amiatt merült fel, mert síkos.

Előtte / utána kötelező kimosni vízzel a végbelet, vagy mindegy?

2023. szept. 2. 22:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%
Feldugtad magadnak a szappant te szerencsétlen? 🙈
2023. szept. 3. 11:38
 12/22 anonim ***** válasza:
86%

Ennyire primitív, h lehet valaki??

Testápoló meg szappan??!!

Csak mert csúszik??!!

Akkor már miért nem gépzsír? Azt pont arra találták ki, h kenje az alkatrészeket...

Semmit ne kenj belülre amit kívül használsz!

Vegyél síkosítót!

2023. szept. 3. 11:48
 13/22 A kérdező kommentje:

Előző, hogy lehet valaki olyan primitív, hogy szöveget értelmezni nem tud, azaz te?

Nem dugtam fel szappant soha életemben, hanem rákérdeztem: ha valaki szappant dugna fel, van-e egészségügyileg káros hatása.

Nem kell mögé látni semmit, mert amit csinálsz, azt úgy hívja a pszichológiai szakirodalom, hogy paranoia, előző.

2023. szept. 3. 19:48
 14/22 anonim ***** válasza:
89%
"Nem dugtam fel szappant soha életemben, hanem rákérdeztem: ha valaki szappant dugna fel, van-e egészségügyileg káros hatása." Ezek szerint tervezted hogy feldugod.
2023. szept. 3. 20:54
 15/22 A kérdező kommentje:

Előző, na látod, ez a paranoia, de minimum szövegértési probléma.

Az emberek jelentős százalékánál megfigyeltem (NEM mindenkinél!), hogy folyton önmagukból indulnak ki, mert képtelenek a másik szemszögéből is megvizsgálni a dolgokat. Ezt empátiahiánynak és infantilizmusnak (gyermekded gondolkodás / viselkedés) is nevezi a pszichológia tudománya, de legalábbis az infantilizmus egyik tünete.

Én egész egyszerűen csak egy kíváncsi, kísérletezős, ötletelő ember vagyok, és gondoltam egyet, nosza, nézzük meg, aki ért a kémiához, milyen a szappan hatása a végbélben. Erre jönnek kommentek, hogy "háttehülyevagy és végrebelédköthetek". Már csak tükörbe kellene néznie egyeseknek.

Köszönet a néhány normális válaszolónak. :) A többi meg kössön bele a betonba, légyszíves...

2023. szept. 3. 21:07
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Régen használták székrekedésre. Gondolom az irritáló hatása miatt, de mindig beöntéssel kombinálva.
2023. szept. 4. 06:00
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz mert jól kicsípi a lyukad
2023. szept. 4. 11:11
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
ha ram hallgatsz erre alkalmas sikositot hasznalsz... nekem a vaselin egy masik vizes sikositoval-
2023. szept. 9. 16:04
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Rendelj sikositot meg valami neked tetszo vibratort vagy tapadokorongosat es ugy ki tudod probalni hogy milyen es a sok sikosito mindenfelekep kell😃 ne szapannoz🙂
2023. dec. 16. 21:55
 20/22 anonim ***** válasza:
69%

Kérdezö: Látszik,h fingod sincs, h mi a paranoia, legalább olvass utána...

Szövegértés se nagyon megy.

Szóval pont olyan primitív és buta vagy mint akik a testápolót, babaolajat, szappant, stb-t ajánlgatják a seggedbe.

Épeszű ember nem kisérletezik ilyenekkel...

2023. dec. 17. 05:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!