Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bátrabbak lettek a melegek?
Figyelt kérdés
Személy szerint én azt tapasztalon, hogy amióta a kormány nekiment az lmbtq-nak, az emberek sokkal toleránsabbak velünk melegekkel, leszbikkel, biszexekkel, transzokkal. Ennek hatasára bátrabban vállaljuk fel önmagunkat, mert tudjuk hogy az emberek mellettünk állnak, nem pefig a kormány mellett. Ti is azt vettétek észre, hogy emiatt egyre bátrabbak lettek a melegek is? (Önfelvállalásra értem, a nelegseg, lmbtq-ság bátrabb vállalására értem a bátorságot.)2023. aug. 27. 13:48
2/23 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon is van! Akik nem szeretik a Fideszt, azok elvből az lmbtq mellé állnak. Márcsak azért is, mert aki nem ezt teszi, azt azzal vádolják hogy homofób agymosott fideszes. Ez nekünk melegeknek nagyon jó, mert így minket egyre többen támogatnak.
2023. aug. 27. 13:54
3/23 anonim válasza:
Szerintem nem a kormány őrülete az oka. Szimplán ha megnézed a mai fiatalabb generációt, ők sokkal elfogadóbbak, nyitottabbak. Többen vállalják fel a meleg/bi hajlamot stb, sokaknak a családja is 'rákényszerül', hogy elfogadó legyen ezek után.
Szóval talán inkább a fiatalok nyitottsága és a nyugatról bejövő info van hatással a dolgokra.
N
4/23 A kérdező kommentje:
Szerintem meg azt sulykolják sugallják, hogy aki Fideszes az nem lmbtq támogató, aki meg nem kormánypárti az pedig az. A politika ilyen szempontbol nekünk kedvez, mert amint a Fidesz melegellenes lepeseket tesz, megvedenek minket a liberalisok, ellenzékiek, emiatt pedig a masság egyre elfogadottabb lesz. Én így tapasztalom.
2023. aug. 27. 14:26
5/23 A kérdező kommentje:
4-es érdekes amit mondasz, ez a nyugatról dolog. Ellenzékiek tagadták hogy drag queenek lennenek nyugaton az ovikban, iskolákban, tagadták hogy nyugaton egyre felkapottabb a transz dolog, stb, és mindenre azt mondták ami nyugaton törtenik lmbtq ügyben, hogy a fideszes agymosottaknak való riogatás, a Fidesz találja ki ezeket. Holott nyugaton valóban léteznek ezek a dolgok. Ellenzék tagadta, csak Fideszes agymenés stb. Az ellenzékiek mellenk a melegek mellé álltak sorban. Úgyhogy nagyon is jó nekünk ez a politikai ellentét. Egyre nyiltabban vállaljuk már a melegséget, mert az ellenzék minket támogat, és a fidesz ellenesek is.
2023. aug. 27. 14:31
7/23 A kérdező kommentje:
A realitás trollkodás???? Mióta?
2023. aug. 27. 14:41
8/23 anonim válasza:
Xanaxot fel kéne íratni, 14:56.
9/23 Jani Belucci válasza:
#9: Senki sem kéri, hogy nézd vagy fantáziálgass két pasi aktusáról.
10/23 A kérdező kommentje:
9-es te hol élsz? A kormány akármilyen lmbtq/melegellenes hírt ad le, tömegével érkeznek a melegeket/lmtq-t pártolók! Azt nem tudom hogy valóban szipmátia miatt teszik-e, vagy ez is egy jó alkalom a kormanyellenes megnyilvánulásokra, de hogy társadalmi megitelesileg mi melegek jövünk ki jól belőle, az biztos.
2023. aug. 27. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!