Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a férfiak jelentős része gerjed az olyan lányokra, akik bátrabban élik meg a szexualitásukat, de ha emiatt esetenként a lány pórul jár, egyből kapja az ívet, hogy úgy kell neki, miért kellett ribiként viselkednie?

Figyelt kérdés

Ez most egy kérdés apropóján jutott eszembe, ahol a kérdező kifejti, hogy nagyon izgatja a szabadtéren való szexualitás, erre egy lány odakommentelte, hogy ő szopott már strandi öltözőben, de kihasználva a helyzetet meglopták, és erre kapta egyből az ívet, hogy buta liba, úgy kell neki, máskor majd rendesen viselkedik.

Ez mi? Krvából lesz a legjobb feleség, de utáljuk a krvákat? Vagy csak addig ringyó egy nő, amíg nem veled szexel?

2021. szept. 10. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó mondattal meg is adtad választ.

Szánalmas a társadalom am.

Undorító.

2021. szept. 10. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Kicsit keverve van a szezon a fazonnal. Most ki kivel mikor hol szexelt?

Mert nekem is kicsit furcsa olyat hallani, hogy egy nő leszop egy vadidegen férfit akárhol (saját rokonom csinált ilyet), de én is szexeltem már strandon öltözőben (párommal).

Egyértelmű, hogy más megítélés alá esik egyébként a nők szabadosabb viselkedése, mint a férfiaké.

Lásd: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2021. szept. 10. 18:39
 3/5 A kérdező kommentje:

De ha egy fiú és eg ylány, akik nem ismerik túl jól egymást, de ott és akkor megkívánták egymást szexelnek egyet, mert mindkettejük ezt kívánja, mindkettejük örömét leli benne.. akkor ez a fiúnak dicsőség, a lánynak szégyen?

Mármint.. tudom, hogy így van.

De ne legyen már:D Ez egy botrányosan buta dolog:D

2021. szept. 10. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez van sajnos, a többség így gondolja. Én meg magasról teszek rá
2021. szept. 10. 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Épp ezért van az, hogy sok nő inkább masztizik otthon, minthogy random szexeljen valakivek, akit megkíván. Mrt utána kibeszélik, lenézik a férfiak. Aztán csodálkoznak, hogy nehéz megkapni egy nőt. Hát ez van..
2021. szept. 10. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!