Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes dolgot figyeltem meg a férfi öltözőben: a fanszőrzetüket meghagyó férfiak bátrabban meztelenkednek, miért?
Egy öltöző valóban nem releváns megfigyelés, de szerintem nem ez határozza meg, hogy valaki szégyenlősebb vagy bátrabban meztelenkedik.
Ha valaki szőrösen bátran meztelenkedik öltözőben és egyszer leborotválja, akkor tudatában van hogy jár olyan helyre ahol meztelenül kell lennie, szóval vagy nem zavarja ha mások látják csupaszon vagy nem nyúl hozzá és marad szőrös.
Ennyitől még nem releváns
Én trimmelem borotválom de mégis egy szál farokba mászkálok ahogy sokan még akik trimmelik
Ugyanúgy aki kolis volt meg csapatsportolt abszolút nem lesz szégyenlős míg lehet valaki 40 évesen is gatyába zuhanyzik
Nekem, ha le van vágva a szőr lent, ha nincs. Akkor se vagyok szégyenlős. Engem simán nem érdekel, hogy meg néz e a többi fiú vagy nem.
Kortól függetlenül.
igen, arra mindenképp enged következtetni, hogy természetesebben fogja fel a meztelenséget, amennyire természetesen kezeli a legnemesebb szervét is.
én is észrevettem ilyen párhuzamot, és nem keveset, most egész nyáron táborokban vagyok, éjjeli fürdések, na ott is pl érdekes, hogy a csupaszok nem annyira akarnak velünk tartani, de akik bátran vetkőznek, azok a szőrösek. (tusolóból tudom, hogy csupaszok)
szóval szerintem határozottan van összefüggés a felfogásban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!