Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meleg lennék akkor bátrabban ismerkednék?
Figyelt kérdés
Már voltam társkeresőn. Na és a lényeg az, hogy annyira elkap az, hogy emiatt megalázó helyzetbe kerülök, hogy nem ismerkedek. Mert mi van ha valami ismerős megtudná. Voltak kapcsolataim lányokkal, és őszintén szólva úgy ahogy működik. Voltam már szerelmes fiúkba, természetesen heterók voltak, és mivel senkit nem ismerek aki meleg lenne, ezért összeszedtem magam. Tehát gondolom meleg nem lehetek, mert akkor nem érdekelne ennyire a lebukás sem.2019. nov. 11. 21:28
1/3 anonim válasza:
Mit érzel? Ha nem tudod eldönteni hogy meleg vagy,vagy sem akkor nem vagy az!
2/3 anonim válasza:
Lefeküdnél egy fiúval de lánnyal nem-> meleg vagy. Lánnyal is -> biszex vagy. Csak lánnyal-> heteró vahy ennyi. Azzal legyél akivel jól érzed magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!