Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is került olyan helyzetbe, hogy elgondolkozott a szexualitásának "megváltoztatásán", mert akkora rajta a külső nyomás?
30 éves srác vagyok, de csak félnéve outoltam otthon. Anyámnak egyedül, apám nem tud róla, meg senki más a családban. Apám amúgy is a tipik bu*izós típus, meg nem is fiatal már. Ismerőseim nagy része a Facebook-posztok alapján tudja vagy sejti a szitut.
Az a helyzet, hogy ma közöltem anyámmal, hogy van egy barátom, és kvázi együtt is élünk. Ezen baromira kiakadt. Mert hogy mit fognak szólni az ismerősök, apám, stb stb. Gyászolja, hog nem lesz gyereke.
Sokszor ha megnézem az Instagramot, én is elszomorodok, mert látom, hogyan házasodnak a volt osztály-,szaktársaim, nekem meg ilyenben, legalábbis ebben az országban sosem lesz részem. Anyám meg kb rosszul van attól, hogy nem lesz unokája.
Fontos tényező, hogy sokáig vívódtam a szexualitásommal. Lányoknál próbálkoztam, egyikőjükbe bele is szerettem, de a tavolság miatt szakítottunk. Vele vesztettem el. Utána volt még az életemben kb két lány. Ennyi. Utána csak srácokkal.
Nem tudom tényleg mi legyen. Borzasztó anyám nyomása is, de elgondolkodtam azon, hogy mi lenne ha. Más is volt hasonló szituban?
Szerelmes ugyan nem lehet nőbe egy homoszexuális, de ez még nem akadálya annak, hogy házasságban éljen egy nővel, és hogy gyereke(i) lehessen(ek).
Sajnos nincs arra vonatkozóan statisztika (lehetetlen az elkészítése), hogy mennyi NEM heteroszexuális ember él házasságban nővel, és családjuk is van.
Az biztos, hogy amíg tűzzel-vassal üldözték a homoszexualitást, és nem volt még ennyire sem elfogadó a társadalom a mássággal szemben, mint napjainkban, addig a legtöbb homoszexuális ember gondosan titkolta a másságát, és a "házasságba menekült" a megbélyegzés és atrocitások elől.
És rengeteg gyerek született olyan férfi-nő között köttetett házasságból, ahol (legalább) az egyik fél "más", lásd "EreszesJózsit", akinek 5 gyereke is született, és évtizedeken át tudta rejtegetni a nagy nyilvánosság előtt a homoszexualitását.
Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy bármelyik homoszexuális embernek lehet saját gyereke, akár több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!