Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is került olyan helyzetbe,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is került olyan helyzetbe, hogy elgondolkozott a szexualitásának "megváltoztatásán", mert akkora rajta a külső nyomás?

Figyelt kérdés

30 éves srác vagyok, de csak félnéve outoltam otthon. Anyámnak egyedül, apám nem tud róla, meg senki más a családban. Apám amúgy is a tipik bu*izós típus, meg nem is fiatal már. Ismerőseim nagy része a Facebook-posztok alapján tudja vagy sejti a szitut.

Az a helyzet, hogy ma közöltem anyámmal, hogy van egy barátom, és kvázi együtt is élünk. Ezen baromira kiakadt. Mert hogy mit fognak szólni az ismerősök, apám, stb stb. Gyászolja, hog nem lesz gyereke.

Sokszor ha megnézem az Instagramot, én is elszomorodok, mert látom, hogyan házasodnak a volt osztály-,szaktársaim, nekem meg ilyenben, legalábbis ebben az országban sosem lesz részem. Anyám meg kb rosszul van attól, hogy nem lesz unokája.

Fontos tényező, hogy sokáig vívódtam a szexualitásommal. Lányoknál próbálkoztam, egyikőjükbe bele is szerettem, de a tavolság miatt szakítottunk. Vele vesztettem el. Utána volt még az életemben kb két lány. Ennyi. Utána csak srácokkal.

Nem tudom tényleg mi legyen. Borzasztó anyám nyomása is, de elgondolkodtam azon, hogy mi lenne ha. Más is volt hasonló szituban?

2023. aug. 26. 23:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kilences, látod, évtizedek óta ömlik (sic!) A hetero propaganda, mégsem akarok az lenni, meleg létemre! XD
2023. aug. 27. 10:14
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

Csak fogadd el a homoszexualitásod, és próbáld megélni pszichés problémák nélkül.

A környezeted egy része egy idő múlva el fogja fogadni, hogy meleg vagy.

De arra is készülj fel, hogy mindig lesznek olyan emberek körülötted, akik időnként beléd fognak rúgni.

2023. aug. 27. 11:40
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szexualitás nem választás kérdése. Persze sokkal egyszerűbb lenne heteronak lenni, de nem vagy az és ebbe bele kell törődnöd.

Nem anyukádért élsz, hanem azért hogy te megtaláld a saját boldogságod. Anyukádnak el kell döntenie hogy mi a fontos, az hogy mit szólnak az ismerősei vagy a saját gyerekének a boldogsága.

Instagrammon meg mindenki az áloméletét éli, a valóságban sokak akik most házasodnak azok 3-4-5-6 év múlva gyerekes elvált szülők lesznek.

Én anyuddal leülnék és megbeszélném vele hogy ha te fontos vagy neki akkor hagyjon téged élni.

2023. aug. 27. 11:50
 14/21 anonim ***** válasza:
87%

Szerencsére nem, ahogy az insta-nyáladzós, heterós esküvős-gyerekvállalós baromságokat sem irigyeltem soha.

Soha nem volt még olyan értelmi szinten b*zizós, homofób ember, hogy elgondolkozzak azon, hogy valami nem stimmel velem. Inkább örültem, hogy különbözöm tőlük minden szempontból, mert aluliskolázott, primitív, az élet fontos dolgait nem ismerő és értő alakok voltak mind.

Kitartást neked, bár ha meleg vagy, nőbe nem lehetsz szerelmes, csak becsapod magad szerintem.

2023. aug. 27. 13:09
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha egzisztenciálisan már független vagy a családodtól, akkor nincs semmiféle nyomás, hogy ne vállalhatnád önmagad.

Ha viszont mások elvárása, véleménye szerint éled az életed, az egyenes út a boldogtalanságba.

2023. aug. 27. 18:11
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Én meleg voltam,de 30 év elteltével kigyógyultam ebből a betegségből..Nem veleszületett minta,nálam is média oldalról nagy nyomás volt,már boldog házas vagyok 1 gyerekkel, s én is gyógyítok.
2023. aug. 27. 18:47
 17/21 anonim ***** válasza:
91%

"kigyógyultam ebből a betegségből.."

"s én is gyógyítok."

Betegebb vagy, mint bármelyikünk...

2023. aug. 27. 18:59
 18/21 anonim ***** válasza:
9%
Nézz fel pl. romeora, ott elvileg mindenki meleg vagy bi. A kommunikáció, fotók, profilok alapján az ottaniak 99%-a a 8 általánost sem tudná elvégezni. Ennyit arról, hogy a melegek műveltebbek, intelligensebbek a heteróknál...
2023. aug. 27. 20:11
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
A romeora feljárók színvonala kb. olyan szinten van, mint a 18-as versenyzőnek! :D
2023. aug. 28. 05:23
 20/21 anonim ***** válasza:
85%

#16 Troll vagy. A homoszexualitás nem betegség, és nem is lehet "kigyógyulni" belőle.

#18 Egy netes profil, fotó és kommunikáció alapján teljesen helytálló véleményt alkotni nagyon nehéz (bár nem lehetetlen).

Érdekelne a "reprezentatív statisztikád" elkészítésének módszertani részletei.

Megtennéd, hogy leírnád?

2023. aug. 28. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!