Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek egy ilyen szituban?
Figyelt kérdés
Szóval kanos voltam és taliztam egy fiúval. 19 éves én 34. A csávó nem volt kifejezetten az esetem de úgy voltam vele arra jó hogy kényeztessen orálisan. Ezután elköszöntünk. A srácnak mondtam, hogy sajna nem hiszem hogy lesz ismétlés. Azóta folyamatosan ír, hogy nagyon szeretné mert milyen jó hogy sokáig bírtam, stb. De nem kívánom. Írjam meg neki, hogy max ha majd újra nagyon kanos vagyok? Vagy mit? Nem akarom megbántani de nem jön be annyira a srác sajna. Vagy kamuzzak hogy nem érek rá de ha úgy van szólok és max ha nagyon kanos leszek újra ráírok?2023. aug. 23. 08:54
11/15 anonim válasza:
Én elvárnám, hogy őszintén elmondd, nem jöttem be. Nincs azzal semmi baj. Inkább, mint minden vicek-vacak átlátszó hazugság, amit csak az nem vesz észre, aki nem akar. xD
22/p
12/15 anonim válasza:
Hidd el, nem eshetett beled igy nem fogod osszetorni a szivet se ha az igazat megmondod. Ugyis fogsz talalni olyat akivel ha kanos leszel meglesz amire vagysz es meg tetszhet is. Nem tartozol neki semmivel, nem igertel semmit es o se kert semmit. Te korrekten megmondtad a vegen a szitut, ezt meg kell ertenie. Ne ramenoskodjon, te meg zard le.
13/15 anonim válasza:
Annyira gáz dolog kamuzni, komolyan ilyen tanácsot ad valaki???
Szerintem ne várattasd meg. Mondd meg őszintén, hogy köszönöd a lehetőséget, de neked mások az igényeid, és jobb ha emiatt mindketten mást kerestek. Ezzel őt sem bántod meg, és nem is hazudtál.
14/15 A kérdező kommentje:
Az igazat írtam végül. Azt írta imádja a farkam és nem gond. Bármikor jön csak újra leszophasson.
2023. aug. 27. 11:08
15/15 anonim válasza:
Nyugi, talál az ilyen magának más farkat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!