Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tennètek egy olyan szituban ha vèletlenül meglàtnàtok kèpen a testvèretek pàrjànak a pèniszét?
Figyelt kérdés
Kèpnèzegetés közben, együtt a tesótokkal. Volt akivel ilyen megtörtènt? Hogy reagáltál? Volt aki halott ilyenről? N2020. febr. 12. 07:38
1/14 anonim válasza:
Mint ha másikat látnék. Nem ez az első pénisz amit látnék.
2/14 A kérdező kommentje:
*hallott
2020. febr. 12. 07:40
3/14 *Felhasználói név válasza:
Miért szerepel a kényes a kulcssszavak közt?
A Jóbarátokba volt egy ilyen rész, mikor Phoebe összejött egy olyan sráccal, akinek mindig kinézett a vége a short alól :D
4/14 anonim válasza:
Velem volt ilyen. Tesóm zavarban gyorsan tovább nyomott de engem érdekelt és kértem, hogy mutassa meg. Mikor megmutatta, hat lefagytam egy picit. Hogy is mondjam, nem volt egy apró szerszám az biztos..
6/14 A kérdező kommentje:
Kènyes kulcsszó: mert kènyes szitu.
2020. febr. 12. 07:46
7/14 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy leszophatom-e én is.
26L
8/14 kisördög1 válasza:
Akkor már csak az a kérdés hol nézegettetek a tesóddal együtt férfi nemi szerveket? :))
9/14 anonim válasza:
Irulgatnék, pirulgatnék lányos szégyenembe.
Jah nem, mégsem, nem ez lenne az első amit látok...
10/14 anonim válasza:
Én jártam így, nem volt para, jót mosolyogtunk rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!