Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tennétek egy ilyen szituban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek egy ilyen szituban?

Figyelt kérdés
Szóval kanos voltam és taliztam egy fiúval. 19 éves én 34. A csávó nem volt kifejezetten az esetem de úgy voltam vele arra jó hogy kényeztessen orálisan. Ezután elköszöntünk. A srácnak mondtam, hogy sajna nem hiszem hogy lesz ismétlés. Azóta folyamatosan ír, hogy nagyon szeretné mert milyen jó hogy sokáig bírtam, stb. De nem kívánom. Írjam meg neki, hogy max ha majd újra nagyon kanos vagyok? Vagy mit? Nem akarom megbántani de nem jön be annyira a srác sajna. Vagy kamuzzak hogy nem érek rá de ha úgy van szólok és max ha nagyon kanos leszek újra ráírok?
2023. aug. 23. 08:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Kamuzz. Úgyis keresni fog mást és eltűnik.
2023. aug. 23. 09:19
 2/15 anonim ***** válasza:
81%

Tipikus meleg mintapélda:

Bárkivel összefekszik akármilyen rusnya, hazudozik, semmit sem törődik a következményekkel.

2023. aug. 23. 09:54
 3/15 A kérdező kommentje:
Szerintem nem hazudtam semmit. Akkor arra jó volt, amire kellett. Nem ígértem semmit. És nem rusnya. Jó teste van, de nem jön be annyira arcra. Ebbe szerintem mindenki belefut néha ha kanos...
2023. aug. 23. 09:57
 4/15 anonim ***** válasza:
14%
Az fut bele aki igénytelen. Normális ember nem gerjed olyasmire, ami nem jön be neki. Dehát a melegek...
2023. aug. 23. 10:10
 5/15 A kérdező kommentje:
iiiiiigen itt csak egy megoldás létezik. Igénytelen... Szerintem nagyon nem ismered a szavak jelentését. Az igénytelennek BÁRKI jó. Itt szó se volt erről. Csak arról, hogy nem jött be annyira arcra. Nem ronda. Ezt egy szóval se írtam. Azt írtam hogy nem jön be. Nem ronda csak nem olyan aki után megfordulok. De mindegy te úgy látom sajna nem érted a szavak jelentését és ez lehet nagyobb gond.
2023. aug. 23. 10:13
 6/15 anonim ***** válasza:
11%

"Azt írtam hogy nem jön be."

Tehát bárki jó neked, mert egy igénytelen meleg vagy.

2023. aug. 23. 10:30
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy részedről ennyi volt, nem szeretnél több alkalmat.
2023. aug. 23. 11:09
 8/15 sandrisbp ***** válasza:
88%
Szerintem ne zárd le, lehet még olyan szitu, hogy ha kéznél van, adnál neki még egy esélyt. És még az is elképzelhető, hogy ha kicsit jobban megismered, az emberi tulajdonságai miatt jobban megkedveled.
2023. aug. 23. 12:52
 9/15 anonim ***** válasza:
78%
Az igazat ne írd meg neki, mert lehet nagyon megbántanád és erősen negatív hatással lenne az önbecsülésére. Főleg, hogy ilyen lelkes. Inkább kamuzz valamit.
2023. aug. 23. 14:31
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Irdmeg neki,hogy csak kanos voltál.

Vagy higy így sex után nem hiszed hogy lenne jövőtök és amugyis elég elfoglalt lettél.

Egyfelöll igazat mondasz és hazudsz is.

2023. aug. 23. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!