Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlgondolom vagy tényleg homoszexuális/biszexuális lettem?
22 éves srác vagyok, volt egy közel 4 éves kapcsolatom régebben, szerettem is, de egy idő után kiszerettem belőle. Volt dolgom több nővel is azóta (most is kavarok valakivel), de 2 éve úgy semmi komolyabb dologban nem volt részem, inkább magamra, a tanulásra koncentráltam, most húztam jobban bele igazán, mert úgy éreztem ez már gáz, hogy nincs azóta új nőm. Egy ideje foglalkoztat a gondolat, hogy mennyire lehetek heteroszexuális, félek, azért nem akartam kapcsolatot, nővel lenni mert nem is vonzódom már úgy igazán hozzájuk? Mindig is izgattak a nők, de amióta spanom rám akart mozdulni (nem történt semmi, ki is akadtam), nem hagy nyugodni ez az egész és kezdem azt érezni, hogy nem vagyok 100%-ban hetero. Soha semmilyen formában nem izgattak a faszik, mégis olyan, mintha valami nem lenne rendben, mintha már nem úgy vonzódnék a lányokhoz, ráadásul több alkalom is lett volna, hogy csajozzak, de én inkább visszahúzódtam. Elég introvertált vagyok és mániám a maximalizmus, előretörő vagyok abban, amit tanulok. Vagy ez azért van, mert több ideje nem voltam nővel és magától megváltozott a szexualitásom huszonéves koromra? Létezik, hogy a covid oltás miatt a hormonháztartásom megváltozott? (Hülye kérdés tudom, de lehet volt már rá példa.)
Lehet furán hangzik ez az egész, de kezdek megőrülni, nem tudom mi a helyzet… hátha van itt valaki, aki tudna nekem segíteni, aki esetleg hasonló helyzetben van/volt. Köszönöm előre is!
Vsz. mozgatja a fantáziádat a téma, mi lett volna ha..
Szerintem próbáld ki, aztán tisztábban fogsz látni.
Szép történet. Igem homo vagy. De ne aggódj ez most divat és lassan ez lesz az elvárt norma. Nèha úgy érzem hogy a gyk. tagjainak 90százaléka b..i. és várják a megerősítést a többi nem heterotól (szépen fogalmaztam) hogy ne aggódj ez teljesen normális. Nem is vagy meleg csak kiváncsi hetero. Vagy bi.
Áhhh...
Jöhet a lepontozás és a beszólogatás.
homoszexuális = meleg
kivancsi hetero = meleg
biszexuális = meleg
csak kipróbáltam = meleg
ferfi aki f...t fog = meleg
izgat a dolog = meleg
Lehet bármit mondani és szépíteni, lehet sokan zokon veszik, de ez van. Ha meleg vagy egyszerűen el kell ismerni és kész. Vagy nem kell megpróbálni elfogadtatni a normál ( sajna mára lassan kissebbségbe kerülő) valódi heterókkal.
A biszexuális mitől meleg?
mert akkor
férfi, aki nővel szexel = meleg
...
Velem is ez történt. Addig szt hittem magamról hogy egy full hetero és macsó vagyok, aztán én is egy ilyen "közeledés" hatására váltam bizonytalanná.
Kipróbáltam, hogy eldőlhessen a kérdés, és ne okozzon további frusztrációt, és teljesen elfogadtam a biszexualitásomat, ugyanúgy élem meg, mint korábban a "heteroszexuális" énemet.
Egyenlőségjelet tettél 6 különböző (érzelmi és tudati) állapot, és a "meleg" jelző közé. Ez enyhén szólva is nevetséges.
Főként úgy, hogy a szexuális beállítottság hiába alakul ki egy "próbaidőszak" után, az nem tekinthető statikus állapotnak, és bármikor megváltozhat bizonyos körülmények -egyenkénkénti vagy együttes- hatására.
Az LMBTQ "propaganda" nem arról szól, hogy összezavarják a gyerekeket, éppen ellenkezőleg: az elfogadást, és az agyonhallgatott dolgokat a felszínre hozva, tiszta képet próbál formálni az értelmileg és érzelmileg is fejlődésben lévő fiatal generációnak.
Másrészről, minden szentitív média megjelenést kötelezően korhatárhoz kötnek a médiák, mert egy nagyon részletes jogszabály írja elő a korhatári besorolások kritériumait.
Neked ajánlom a korhatár nélküli besorolású tv-műsorokat és filmeket. Pédául a "Magyar Népmesék" c. sorozatot...🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!