Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az szerintetek, hogy az online ismerkedésnél az emberek bunkók és arrogánsak? (Meleg ismerkedés)
Van egy mondás : Sosem az ugatós kutyától félj, hanem a hízelkedőtől !
A mosoly- albuma, csupa kedvesség, csupa vidámság , csupa jó modor emberek néha nagyon kegyetlenül elbánnak ám a másikkal, sokkal jobban, mint egy morgós bunkó.
Egyébként pedig az ismerkedési kultúra itt van, ahol....És ez már nem lesz jobb / még itt Csudapesten sem, hiába hiszik,hogy itt minden adott öt perc alatt../
Én mindig ügyelek rá, hogy a modorom korrekt legyen. Akkor is, ha a másik felől ez nincs meg. Eddig egyszer gurult el a gyógyszerem, azt gondolom most is, hogy teljesen jogosan. De itt már írtak (szerintem) jó gondolatokat: így élik ki az elfojtott haragjukat, dühüket. Nekem erre nincs szükségem, ha nem tetszik valami, azt azonnal mondom, így nincs elfojtott harag és düh. :)
22/p
Mert sokan a sikeretelenségüket így bosszulják meg.
De van egy érdekes dolog. Ha randin nem vagyok kedves egy csávóval szex után. Akkor az újra akar. Amelyikkel normális vagyok az meg eltűnik vagy nehezen jön össze. Akit le se tojok magától ír mikor szophatna újra le. Fura. Sose értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!