Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért lehet az szerintetek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az szerintetek, hogy az online ismerkedésnél az emberek bunkók és arrogánsak? (Meleg ismerkedés)

Figyelt kérdés
Romeo, Grindr és társai…

2023. aug. 21. 07:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Személyesen nem mutathatják ki a valódi énüket, mert gyorsan kapnának pár pofont, névtelenül viszont mindenki nagyon bátor és okos.
2023. aug. 21. 08:00
 2/12 anonim ***** válasza:
16%
Névvel és korral, ha írsz egy privát üzenetet, nem leszek arrogáns. (én: 41/180/100)
2023. aug. 21. 08:58
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Én nem szoktam arrogáns lenni.mire gondolsz ,mikor szokták arrogánsak lenni?
2023. aug. 21. 09:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én hetero vagyok, előbb láttam a kérdést, mint a kategóriát. Arra tippelek, hogy ezeken az oldalakon is sokan csak azért regisztrálnak, hogy belerúghassanak valakibe, nem valódi ismerkedési szándékkal.
2023. aug. 21. 09:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a valóéletben elnyomják őket, így csak neten tudnak másokkal bunkózni. Romeon sok beszólást kapok random emberektől, bántja őket vagy irigyek rá ha valakinek jobbak akár a külső adottságai stb xd
2023. aug. 21. 10:14
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

Van egy mondás : Sosem az ugatós kutyától félj, hanem a hízelkedőtől !

A mosoly- albuma, csupa kedvesség, csupa vidámság , csupa jó modor emberek néha nagyon kegyetlenül elbánnak ám a másikkal, sokkal jobban, mint egy morgós bunkó.

Egyébként pedig az ismerkedési kultúra itt van, ahol....És ez már nem lesz jobb / még itt Csudapesten sem, hiába hiszik,hogy itt minden adott öt perc alatt../

2023. aug. 21. 10:15
 7/12 anonim ***** válasza:
84%

Én mindig ügyelek rá, hogy a modorom korrekt legyen. Akkor is, ha a másik felől ez nincs meg. Eddig egyszer gurult el a gyógyszerem, azt gondolom most is, hogy teljesen jogosan. De itt már írtak (szerintem) jó gondolatokat: így élik ki az elfojtott haragjukat, dühüket. Nekem erre nincs szükségem, ha nem tetszik valami, azt azonnal mondom, így nincs elfojtott harag és düh. :)

22/p

2023. aug. 21. 13:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert online. Online mindenkinek nagyobb a pofája, mint élőben.
2023. aug. 22. 00:54
 9/12 Endura ***** válasza:
85%
Mert mindenki csak a képekre megy és már ír is,hogy szex?Közben az adatlapját,amin kifejti hogy társat keres senki nem olvassa el.Az ilyen társkereső hogyan válaszoljon?Egy ideig tűri a számára megalázó kérdést,és inkább nem ír semmit,aztán a tizediknél fellforr az agyvize és persze,hogy bunkón válaszol.El kellene gondolkodnunk nekünk melegeknek,hogy talán jogos a társadalom megítélése velünk szemben,ha már a sorstársainkat is csak a saját önző céljaink tárgyának tekintünk és itt persze tisztelet a nagyon kevés kivételnek.
2023. aug. 22. 05:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert sokan a sikeretelenségüket így bosszulják meg.

De van egy érdekes dolog. Ha randin nem vagyok kedves egy csávóval szex után. Akkor az újra akar. Amelyikkel normális vagyok az meg eltűnik vagy nehezen jön össze. Akit le se tojok magától ír mikor szophatna újra le. Fura. Sose értem.

2023. aug. 22. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!