Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem ugrok bele random szexuális kapcsolatokba akkor miért néznek nem normálisnak?
Ha melegekkel beszélek (akár társkeresőn, akár meleg közösségben, baráti körben) mindenki furán néz, hogy nem alkalmizom, nem érdekel a barátság extrákkal és megélek szex nélkül. Kb elmebetegnek kezelnek.
Nekem viszont sokkal több kell ahhoz, hogy érdekeljen valaki. Valószínűleg demiszexuális vagyok és érzelmek nélkül üresnek érzem a szexuális kapcsolatot is.
Érdemes lenne ennek ellenére úgy szexelni már az első de legkésőbb a második randin, hogy nem igazán akarom még? Nekem az intimitás ezek szerint mást jelent mint ami "normális".
A kérdező előtt is, az eddig válaszolók előtt is tisztelettel meghajlok most !
Olyan jó ilyet olvasni,hogy nem mindenki ágyon át vesz emberszámba valakit.
Maradjatok ilyenek,az emberi tartás az egyik legfontosabb az életben !
F
miért lenne problémàs hogy nem fekszel egyszóra hanyat
engem is néznek furànak hogy nem teszem szét a làbam elsőre, pedig transz vagyok (ez a sztereitípia)
én pl csak akkor tudok valakivel szexuàlis kapcsolatot lêtesíteni ha az érzelmi kontakt is megvan (legyen az fiu vagy làny)
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!