Tudnátok ülőhelyválasztással kapcsolatosan segíteni (Wizzair)? Nem szeretnék külön ülőhelyért fizetni, ezért 'rábíznám' a foglalási rendszerre a dogot, h. az válasszon nekem.
Ezt írja a WA a foglalási oldalon:
"Válasszon ülőhelyet most!
Kedvenc ülőhelyét a megfelelő díj ellenében választhatja ki. Ha nem választ ülőhelyet, az utasfelvétel során véletlenszerű ülőhelyet kap."
Igen, én ezt a 'véletlenszerű ülőhelyet' szeretném, de nem ajánlja fel nekem a rendszer.
A TOVÁBB gomb megnyomása után nem léptet tovább a foglalási rendszer.
Kicsit azt érzem, h. egy 'szándékos hiba' a WizzAir (programozói) részéről, ezzel a trükkel akarják mégis megvetetni velem a ülőhelyet.
Kb. tizeniksz éve magam foglalom az útjaimat, legutóbb ebben a hónapban utaztam velük, akkor kijelölt nekem egy lila széket, h. 'azt adta a gép', de ez most nem történik meg...
Tudtok erről (a változásról) valamit?
Mit tudnék tenni, hogyan tudnék továbblépni a foglalásban?
SOS, mert drágulnak a jegyek + ma 20%-os akció is van :)
Köszi mindenkinek!
Az a banális 'probléma' adódott, hogy félbeszakadt a foglalás, és mikor újból elkezdtem, nem jelöltem be a poggyászt.
Addig hiába nyomkodtam ülőhelyválasztáskor a tovább gombot, nem engedett fizetni. (Egyébként egyedül utazok, a hely halál mindegy - csak a hajtóművek mellett, meg hátul, a mosdóknál nem szeretek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!