Wizzair légitársaságnál a kisméretű poggyász mellé felvihetek egy házizsákot pl. vagy egy kisebb táskát is?
Természetesen, ha fizetsz érte. Legegyszerűbb, ha elsőbbségi beszállást veszel.
Ingyen viszont anyád koporsóját sem őrzik.
Tavaly a kisméretű poggyász mellett a kezemben vihettem a fényképezőgépemet, erre emlékszem, mert még kint a gépet is fotóztam, sőt a gép lépcsőjéről is.
Olvass utána az oldalukon, leírják. Érdemes venni egy "szabvány" gurítható bőröndöt, mert az biztosan kis csomag lesz és maximálisan ki tudod használni (a méretek fent vannak a társaság honlapján).
Jó tanács.: A vámszabad övezetben egy boltban vegyél magadnak fél liter buborékmentes ásványvizet, ezt felszállás előtt fogyaszd el részben, ill. vidd fel a fedélzetre, hogy ne legyél szomjas. Ha a fényképezőgépedet a gépre történő felszállás előtt előveszed, a gép ablakából fotózhatod a tájat felszállás után. Jó utat!
Hivatalosan egyetlen kézipoggyászod lehet, ami megfelel a megadott méreteknek. VISZONT nagyban függ melyik reptérről mész, és épp milyen kedve van a beszállítást végző emberkéknek.
Pesten nem egyszer láttam, hogy centivel méricskélték az utasok táskáját, viszont más reptereken simán felengedtek mindenkit, engem is, plusz egy kézitáskával a hátizsákomon kívül.
Azt javaslom legyen elég hely a "nagyobb" kézipogyóban a kisebbnek ha esetleg rád szólnak, hogy tedd el, vagy bizony büntetést is fizettethetnek veled.
1. Valószínűleg nem vettél elsőbségi beszállást
2. Ami két éve volt az most nem úgy van. A Wizz Air is változtat időnként, hogy mit lehet és mit nem. Például a "kerekek és fogantyú nem számít" az 2014 decemberében lett bevezetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!