Jocco99 kérdése:
Lehet sorban állás nélkül csomagot feladni Budapesten a wizz airnél?
Figyelt kérdés
Múltkor amikor repültem volt egy külön sor, ahol 1-2 ember adta csak fel a csomagját, de nem találom sehol a honlapon, hogy mit kéne megvennem hozzá, hogy nekem se kelljen sorban állnom.2016. szept. 13. 17:45
1/12 anonim válasza:
van ilyen, de ott is sor van. ha van csomagod, nem nagyon úszod meg sor nélkül.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi, de mit kell venni hozzá? Igen ott is volt sor, de lényegesen kisebb mint a normál sor, így nekem megérné azt a pénzt amit kérnek érte.
2016. szept. 13. 18:17
3/12 anonim válasza:
milyen pénz? ha feladandó bőröndöd, ott kell feladnod. nem kell érte fizetni.
4/12 anonim válasza:
Én nem tudok ilyen szolgáltatásról.
5/12 anonim válasza:
Szerintem Te a soron kívüli biztonsági ellenőrzésre gondolsz. Ezt a foglalásnál lehet hozzáadni, 1300Ft/utas.
6/12 anonim válasza:
Lehet sorallas nelkul menni, de ahhoz arra lenne szukseg, hogy megtanulj kezipoggyasszalutazni. Meglatasomszerint IQ110 folott sikerulni szokott.
7/12 A kérdező kommentje:
6.oska úgy látom igazán értelmes vagy, csak gratulálni tudok.
2016. szept. 14. 19:25
8/12 anonim válasza:
A 110es iq epp , eggelelo kihivas lesz szamodra.
9/12 anonim válasza:
Priority Boarding- Elsőbbségi beszállás, az extra szolgáltatásoknál tudod kiválasztani, pl utasbztositás, nagyobb lábhely, stb között
10/12 anonim válasza:
#9 A kérdező egyértelműen a csomagfeladást kérdezi. Tudtommal az elsőbbségi beszállás ténylegesen csak a beszállásra vonatkozik és nem a csomagfeladásra.
Az nem lehet, hogy egyszerűen csak kevesebben álltak abban a sorban, amiről beszélsz és mindenki más a hosszabb sorba állt be, mert azt hitte, amit te, hogy a másik sor az valami priority sor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!