Wizzair-nél feladott poggyászba mi kerülhet? Kolbász, számítógép pl?
Ki kell nyitnom a bőröndöt a reptéren? Azért kérdezem, hogy mennyire kell elpakolnom a nem publikus dolgaimat..
Ha még azt is tudná valaki, hogy kb mennyi idővel kell kiérni az indulás előtt..
Szia.
A bőröndöt nem kell kinyitni csak be kell adni. Ami nálad marad (nálunk asszem 3 táska) abba lehet pakolni, én laptopot is vittem nem tűnt el mert amint átmész a röntgenkapun ott lesz mert azokat a cuccokat tálcába kell belerakni és ott a szemed előtt átkutatják. Elmondják hogy 2 órával elöbb mert mire bekerülsz a kapuhoz az elég sok idő. Ha még bármi kérdésed van nyugodtan írj, én Brusselbe mentem Wizzairral. Jó utat :)
Drága második, a kérdező a feladott poggyászba akár számítógépet tenni. Tudod, amit feladsz a check-in pultnál és majd a leszellas után a szalagon kapsz vissza...
Értékes, vagy törékeny dolgot ne rakj a feladandoba
Köszönöm..
Akkor a gép marad. :(
De a kolbász mehet? Csomagolására van valami szabály?
Nagy kés is kerülhet a feladott poggyászba?
Nagyon köszönöm.
ami érték azt csakis kézibe, aztán ami tiltott, azt nyilván úgysem tudod, ugye kések, de még a coca-cola sem :)
láttam én már bent nemzetközi repteret, ahogy az automata osztogatja el a feladott bőröndöket, na meg ahogy a szállítók dobálják, sztem ha te látnád, te sem tennél többet bele soha semmi értékeset. szó szerint megfogja azt hóóóóóórukk arrébb 20 m vagy be a kocsiba stb, ahogy sikerül. úgyhogy oda csak ruhát vagy amit nem sajnálsz.
Én vittem már számítógépet(kétszer) és monitort is (kétszer). Minden alkalomma minden épségben megérkezett. Persze ez nem garancia, csak mondom.
Mondjuk nem lett volna nagy tragédia, ha eltűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!