Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Wizzair-nél feladott poggyászb...

Wizzair-nél feladott poggyászba mi kerülhet? Kolbász, számítógép pl?

Figyelt kérdés

Ki kell nyitnom a bőröndöt a reptéren? Azért kérdezem, hogy mennyire kell elpakolnom a nem publikus dolgaimat..

Ha még azt is tudná valaki, hogy kb mennyi idővel kell kiérni az indulás előtt..

2016. dec. 6. 19:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
dehogy. kaját jobb nem vinni, az mindig nagy galiba. na meg sok ország be se enged semmi ilyesmit ...
2016. dec. 6. 22:00
 12/15 anonim ***** válasza:
#11 a wizz nagyrészt Európán belülre repül, tudtommal itt nemigen van ilyen, hogy kaját nem engednek be
2016. dec. 7. 02:59
 13/15 anonim ***** válasza:

A bőröndöt csak nagyon indokolt esetben kell kinyitni. Én le is szoktam lakatolni, és még soha nem volt gond. Egyszer egy műanyag játék pisztolyt tettem a bőröndbe, és nem nyitották ki.

Mintha azt olvastam volna, hogy feladott bőröndben semmilyen elektronikus eszköz nem lehet, de én többször is abba raktam laptopot, töltőket, és nem volt egyszer sem gond.

2016. dec. 7. 08:19
 14/15 anonim ***** válasza:
szép is lenne ha elektronika nem lehetne benne, mivel a kéziben ugye nagyon sok mindent nem lehet felvinni ... Én egyszer egy olyan bőröndöt adtam fel amelyik tele volt kábelekkel, csatlakozókkal, + a kézibe tettem az értékesebbeket, na gondolhatjátok, volt kavarás. sajnos anniyra túlzásba vitték ezt a bomba-félelmet h ugranak minden ilyesmire. csak hát vhogy mégis szállítani kell ...
2016. dec. 7. 09:20
 15/15 anonim válasza:

"kolbász, számitógép"

Miféle informatikus paraszt vagy Te???

2016. dec. 7. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!