Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek-biszexek, voltatok már párkacsolati, szexuális vagy bármilyen problémával pszichológusnál?
Csak azért kérdezem, mert sokszor írják az embernek hogy menjen az ember pszichológushoz, de olyat sosem látni, hogy valaki el is ment volna és leirta volna hogy segitett neki a dolog. Vagy hogy egyáltalán milyen tapasztalat volt.
Nekem több problémám is van amik szorosan kapcsolodnak ahhoz hogy meleg vagyok, ezért irtam ebbe a kategóriába.
A lényeg hogy aki küzdött hasonló vagy bérmilyen problémával ami a másságával kapcsolatos és járt pszichológusnál annak megköszönném ha megosztaná a tapasztalatait. Ha esetleg nem szeretnétek kiirni ide, akkor elküldhetitek privát üzenetben is, nem fogom nyilvánosságra hozni a dolgot.
És tudom feleslegesen irom, de kérem csak komoly válaszolók írjanak. Köszönöm
Jártam a legutóbbi exem miatt pszichológushoz. A problémáim nem feltétlenül a melegségemhez kapcsolódtak. Nekem azt kellett megtanulnom, hogy hogyan érvényesítsem egy kapcsolatban az igényeimet, vagy hogy egyáltalán meg tudjam fogalmazni őket, és ezek fényében adott esetben el tudjam dönteni, hogy benne szeretnék-e maradni egy kapcsolatban. Extrém szituációk, mint amilyen az exemmel való kapcsolatom is volt, remekül rávilágítanak, hogy hol vannak azok a problémák amiken dolgozni kell. Nem sokáig jártam egyébként, nagyjából 9 hónapig.
Azóta új párkapcsolatom van, és ég és föld a különbség. A megtanult dolgok segítettek magában a párválasztásban, és a párkapcsolaton belül is hasznosak. Más problémáim is voltak, amikkel jártam, de azok is megoldódni látszanak. Szóval azt tudom mondani, hogy nekem abszolút bevált.
10éve jártam 1 alkalom
15000ft volt 45perc.
Nem csodálom hogy sokan ezt nem tudják megfizetni, és hiába lenne rá szükségük anyagilag nem megy. Jól tudom most 60k 45perc.
Szexuál pszichológus.
Nem tudtam elfogadni magam, és már az önkielégítés sem okozott örömöt, ezért mentem.
Igazából az az első pár alkalom egy bemutatkozás volt a gyerek koromtól kezdve szülőkkel nagyszülőkkel barátokkal való viszony, ő csak kérdezett mint egy jó barát aki meg akar részletesen ismerni,
Később ilyen meditációt gyakoroltunk vagy nevezhetjük agykontrolnak - engem ez nem hatott meg, de közbe rájöttem
Hogy a hét - hét napján nem kéne dolgozni és én időt kéne tartani mint Jézus is a hetedik nap megpihent - mindegy a vallás vagy a hit.
Meg fogadtam vasárnap semmit nem csinálok, tv is kizárva még az elején, csak néztem ki a fejemből,és fürdőkádban nagyokat lazítottam.
Terszaon nézelődtem egész nap.
Nagyon bevált.
És utána jött magyarán mondva akinek nem tetszik be kaphatja.
Vállaltam hogy meleg vagyok akinek önmagam fogadtam el elsősorban nagyon nehéz volt, heteró életet akartam, de nem ezt dobta a gép.
Majd elmondtam hogy én bizony a férfiakat szeretem, és akinek ez nem tetszik az menjentovább békével és nem zavarjuk egymás köreit.
Nekem kellet Ehez a pszichológus segítsége, ő nem mondott semmit csak a komoly pénzt kérte, viszont mára már elcsépelt mondatok voltak
Magam életét éljem, ne a másét
Legyek boldog ne akarjak másnak megfelelni.
Ezeket a mondatokat más olvasni és valóban megélni, átélni VÉGIGCSINÁLNI.
Segített nekem a pszichológus
Szerintem ha az embernek van egy jó barátja akivel mindent meg tud beszélni, az többet ér egy pszihológus. Feltéve ha őszinték vagyunk önmagunkkal szemben is.
Öt éve voltam, de amikor a harmincas doktor bácsi az első beszélgetés végén a karomon is és a combomon is végigsimított,valahogy elment a bizalmam.Pedig középkorú vagyok.
Már akkor is 15 ezer volt,de 60 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!