Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezt el mondjam a családnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt el mondjam a családnak?

Figyelt kérdés

Megláttam sógoromat egy félreérthetetlen helyzetben egy másik férfival.

A lényeg,hogy Obiban jártam és haza fele el kellett mennem a mosdóba,és a vasút állomáson parkoltam le,ahol az aluljáró teljesen elhagyatott üzlet sorokból áll (B.csaba) Ott van Férfi mosdó,ahogy mentem le a lépcsőn láttam,ahogy sógorom bekanyarodik egy ismeretlen faszival a folyosóra. Ugye nekem is arra kellett mennem a mosdóba,és amikor oda értem láttam,hogy sógorom a falnak nyomva csókolja a faszit akivel sétált,és markolássza a hapsi farkát. Azonnal eljöttem,nem láttak meg. Elmondjam a feleségemnek mit láttam? Mégis csak a testvére,ráadásul házas férfi 3 kiskorú gyerekkel.Nagyon szerettem a sógorom,jó fej,nagyon jóban voltunk/vagyunk,de most minden olyan zavaros,valahogy már nem olyannak látom mint az előtt.

2023. aug. 16. 19:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
74%
Feleség, három gyerek... Ez egy féreg. Minél előbb elmondani a feleségének, hogy új életet kezdhessen egy olyan férfival, aki megbecsüli, nem veri át.
2023. aug. 17. 00:20
 12/28 anonim ***** válasza:
56%
Helyesen döntöttél, hogy nem mondod el senkinek. Ez a legkorrektebb dolog, amit tehetsz. Tisztellek érte. Majd az idő mindent kiforr magától,nem kell beleavatkozni.
2023. aug. 17. 04:40
 13/28 anonim ***** válasza:
49%

Nagyon sok nős és gyerekes van,akik ilyeneket csinálnak. Sok fiatal, családos gusztustalan öregek szeretői .

Konkrétan ismertem egy ilyet, a végén úgy tudott kimászni a helyzetből,, hogy az öreg elköltözött.

De a legjobb nem szólni,mert a végén te lennél a rossz. Általában úgy van,hogy arra haragszanak, aki jóindulattal próbál szólni !

2023. aug. 17. 05:15
 14/28 anonim ***** válasza:
69%

Kedves kérdező! Szerintem a diszkréció szükséges ebbe a helyzetbe. A sógorod valószínűleg nem véletlen nem mondja el a biszexualitását senkinek sem, ne te legyél a kerékkötő.

Van egy olyan opció is, hogy a testvéred is tisztában van a dologgal és elfogadta (ismerősi körömben volt ilyen) és éppen a férje megóvása miatt nem mondja el senkinek.

2023. aug. 17. 07:53
 15/28 anonim ***** válasza:
69%
Ezt a kérdést valójában a biszexualitás témakörébe kellett volna kiírni szerintem. Már csak azért is, mert a homoszexuális nem tud szexuálisan közeledni az ellenkező nemhez.
2023. aug. 17. 07:54
 16/28 anonim ***** válasza:
69%
Én a helyedben nem mondanám el, nem avatkoznék bele. Ne az legyen utána hogy te tetted tönkre a családját. Lehet a testvére által ez a te házasságodra is kihatna. Rosszat ne akarj senkinek. Remélhetőleg eljön az ideje, amikor ő maga mondja ezt el otthon, és szépen békésen elválnak.
2023. aug. 17. 08:14
 17/28 anonim ***** válasza:
66%

Nem. Van olyan, aki a büdös életben soha sem mondja el otthon.

Itt még mindig arról van szó, hogy adott egy feleség, akit csal a férje, és az a nő megérdemli, hogy tudjon róla.

Ezért kell előtte beszélnie a kérdezőnek a sógorával, hogy a nő tud-e erről egyáltalán. Ha igen, akkor szerencsés a helyzet, nincs probléma. Ha viszont nem, akkor is meg kell tudnia, mert megérdemli az igazat.

Tudom, le leszek pontozva, de én nem tudnék tükörbe nézni, ha részt vennék egy ilyen dolog eltitkolásában.

2023. aug. 17. 10:29
 18/28 A kérdező kommentje:

Valahogy elmondom a felségemnek, aztán mivel az Ő testvére majd eldönti,hogyan tovább.

Mondjuk ezek után részemről befejezett a vele való kapcsolat.Egyáltalán nem veszi ezt be a gyomrom,olyan értelmezhetetlen ez az egész.

A franc gondolta,hogy a közvetlen környezetünkben ilyen előfordulhat,a családját nagyon sajnálom

2023. aug. 17. 12:20
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, majd írd meg a reakciót. A sógorod valszeg azt figja mondani hogy hazudsz, kitaláltad az egészet.
2023. aug. 17. 14:11
 20/28 anonim ***** válasza:
80%
A diszkréciót javaslók de lelettek szavazva! Hát akkor ezek szerint jobb lesz egy nagy családi botrány vagy esetleg tragédia?
2023. aug. 17. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!