Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezt el mondjam a családnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt el mondjam a családnak?

Figyelt kérdés

Megláttam sógoromat egy félreérthetetlen helyzetben egy másik férfival.

A lényeg,hogy Obiban jártam és haza fele el kellett mennem a mosdóba,és a vasút állomáson parkoltam le,ahol az aluljáró teljesen elhagyatott üzlet sorokból áll (B.csaba) Ott van Férfi mosdó,ahogy mentem le a lépcsőn láttam,ahogy sógorom bekanyarodik egy ismeretlen faszival a folyosóra. Ugye nekem is arra kellett mennem a mosdóba,és amikor oda értem láttam,hogy sógorom a falnak nyomva csókolja a faszit akivel sétált,és markolássza a hapsi farkát. Azonnal eljöttem,nem láttak meg. Elmondjam a feleségemnek mit láttam? Mégis csak a testvére,ráadásul házas férfi 3 kiskorú gyerekkel.Nagyon szerettem a sógorom,jó fej,nagyon jóban voltunk/vagyunk,de most minden olyan zavaros,valahogy már nem olyannak látom mint az előtt.

2023. aug. 16. 19:43
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
81%
Beszélni ezüst, hallgatni arany, mondja az ősi közmondás. Attól még a sógorod nem alávaló és elvetemült, ha vannak olyan vágyai, amilyenek neked nincsenek.
2023. aug. 16. 20:05
 2/28 A kérdező kommentje:

Felesége van és gyerekei,három gyereke.

Nem tudom,nyílván nem rajtam áll a világ,de valahogy undorodok tőle,persze ártani nem ártanék,de hatalmasat csalódtam. A feleségemnek meg nem ártanék,valószínűleg sose tudja meg tőlem senki.....

2023. aug. 16. 20:09
 3/28 anonim ***** válasza:
95%
Először beszélj a sógóroddal.
2023. aug. 16. 20:49
 4/28 A kérdező kommentje:

Azt se tudom,hogy hozzám fel.

Ha csak bele gondolok,hogy reagálna,már attól rosszul érzem magam.

Viszont észre fogja venni ha leépítem,és kerülöm a társaságát.

Mindig együtt jártunk horgászni,vadászni stb nem voltunk soha rosszban,a legjobb barátom volt.

2023. aug. 16. 21:05
 5/28 anonim ***** válasza:
84%
Ez a magànèlete, engedd meg neki egy nap ő mondhassa el. Tartsd tiszteletbe bàrhogy is alakul az èletük. Èn szerintem ez lenne a helyes. Maximum beszèlgethetsz erről a sògoroddal hogy megèrtsd mi mièrt törtènik. De beleszòlni èn szerintem nem szabadna.De nyilvàn ez a Te döntèsed.
2023. aug. 16. 21:09
 6/28 A kérdező kommentje:
Senkinek nem szólok róla ezt eldöntöttem!
2023. aug. 16. 21:16
 7/28 anonim ***** válasza:
19%
Persze, aztán majd viszi a HPV-t, kankót, akár durvább vírusokat is a családi hálóba, ha nem vigyázik. Beszélj a sógoroddal, csak utalj arra hogy egyszer jártál egy mosdóban, és láttad hogy 2 pasas mit csinált, majd mond azt hogy csak reméled hogy egyikőjük sem volt nős. Ne mond el neki hogy tudod konkrétan, csak sugalld. Aztán kiváncsi lennék hogy reagál erre.
2023. aug. 16. 21:28
 8/28 anonim ***** válasza:
22%
A sógorod büntetlenül sunyerák módon csalja a nejét ráadásul egy férfival. Ha van gyomrod ahhoz hogy ezt eltitkold a neje elől, és vígan a gyerejeik szemébe tudsz nézni, akkor te sem vagy jobb emberileg, mint a sógorod!
2023. aug. 16. 22:23
 9/28 anonim ***** válasza:
83%

Sajnálom, hogy ezt kellett látnod, viszont muszáj lesz a sógoroddal beszélned. Gerinctelen amit csinált, akárhogy is nézzük. Vagy ő mondja el a feleségének, vagy neked kell.

Senki sem érdemli meg, hogy megcsalják, és a nő is megérdemel annyit, hogy tudja mit csinál a férje a háta mögött.

2023. aug. 16. 22:56
 10/28 anonim ***** válasza:
86%
Meg kell, hogy tudja valahogy a felesége. Nem azzal van a gond, hogy férfival csinálja, hanem azzal, hogy 3 gyerek és feleség mellett teszi.
2023. aug. 16. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!