Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt el mondjam a családnak?
Megláttam sógoromat egy félreérthetetlen helyzetben egy másik férfival.
A lényeg,hogy Obiban jártam és haza fele el kellett mennem a mosdóba,és a vasút állomáson parkoltam le,ahol az aluljáró teljesen elhagyatott üzlet sorokból áll (B.csaba) Ott van Férfi mosdó,ahogy mentem le a lépcsőn láttam,ahogy sógorom bekanyarodik egy ismeretlen faszival a folyosóra. Ugye nekem is arra kellett mennem a mosdóba,és amikor oda értem láttam,hogy sógorom a falnak nyomva csókolja a faszit akivel sétált,és markolássza a hapsi farkát. Azonnal eljöttem,nem láttak meg. Elmondjam a feleségemnek mit láttam? Mégis csak a testvére,ráadásul házas férfi 3 kiskorú gyerekkel.Nagyon szerettem a sógorom,jó fej,nagyon jóban voltunk/vagyunk,de most minden olyan zavaros,valahogy már nem olyannak látom mint az előtt.
Felesége van és gyerekei,három gyereke.
Nem tudom,nyílván nem rajtam áll a világ,de valahogy undorodok tőle,persze ártani nem ártanék,de hatalmasat csalódtam. A feleségemnek meg nem ártanék,valószínűleg sose tudja meg tőlem senki.....
Azt se tudom,hogy hozzám fel.
Ha csak bele gondolok,hogy reagálna,már attól rosszul érzem magam.
Viszont észre fogja venni ha leépítem,és kerülöm a társaságát.
Mindig együtt jártunk horgászni,vadászni stb nem voltunk soha rosszban,a legjobb barátom volt.
Sajnálom, hogy ezt kellett látnod, viszont muszáj lesz a sógoroddal beszélned. Gerinctelen amit csinált, akárhogy is nézzük. Vagy ő mondja el a feleségének, vagy neked kell.
Senki sem érdemli meg, hogy megcsalják, és a nő is megérdemel annyit, hogy tudja mit csinál a férje a háta mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!