Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz találni valakit szexre?
Amikor kedvem van kalandozni én nekem sem egyszerű
Jobbára azt szokták mondani hogy nem vagyok elég szép, elég kockahasú(177cm magas vagyok és 63kg)
És valahogy mindig behal a beszélgetés
Igaz nem vagyok nádszálvékony de kövér vagyok
És nem gondolom hogy megugorhatatlan lenne az igényem
Mert olyan srácot keresek aki bejön nekem és inkább az átlagos/vékony testalkatú jön be és velem egykorú kb (20 éves vagyok)
Velem lenne a baj?
Pedig nem egyszer feküdt le velem helyes srác akinek be is jöttem
#8 akkor reagálok
-Van helyem.
-Nem utazom vidékre valóban.
-Valóban nem akarok kiadni arcképet mert csak kipróbálni akarom. ARra ott a cam ha nagyon kell...
- átlagos legyen azaz lapos legyen a hasa ne pedig husi
- Na és akkor most melyik lehet a hiba?:)
Szerintem nem kértem sokat. Mondhatjuk úgy is hogy csak olyat keresek mint én. És nem vagyok nagy szám.
Nem adsz arcképet akkor az felejtős tényleg, felesleges tovább próbálkozni.
Neked nincs bizalmad akkor azt mástól se várd - és nem is fogod megkapni.
Próbálkozz akkor inkább szaunában, vagy jövőhéten lesz a 26.án Turbinában buli.
És még ott az alteregó.
Aktív vagy és nem mersz arcképet mutatni, lehet még bátortalan is kicsit - ezt nem tudhatom. Passzívaknak ez nem jön be ez a viselkedés nekik férfi kell.
Nem fognak találkozni egy ilyen szinten diszkrét pasival,
Még a celebek is megosztják a fotókat, találkozás előtt.
Nekik valóban van mitől tartani, vagy egy katolikus pap
Tanár, stb.
Érted?
Képet tudsz küldeni?
Engem a szex rész nem biztos , hogy érdekel, de kiváncsi vagyok milyen ha egy másik srác elégít ki, illetve kézzel, szájjal én is kipróbálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!