Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz aktívot találni csak szexre?
Figyelt kérdés
2015. dec. 5. 20:22
2/20 A kérdező kommentje:
Ezt mar privátban megkaptam, de en jól nézek ki.
2015. dec. 5. 20:47
4/20 anonim válasza:
Nem túl hihető. Mert ha a barátommal megyek buliba, akkor is alámnyúlogatnak, simogatnak, folyton SMS-t küldenek pedig tudják hogy van fiúm.
5/20 A kérdező kommentje:
Ez is igaz. De ha mások nem mondanák, hogy jól nézek ki akkor az lenne bennem magamról, hogy szarul nézek ki,és akkor nyilván nem állítanék ilyet magamról, hogy jól nézek ki.
2015. dec. 5. 20:58
6/20 anonim válasza:
Ha azt mondják jól nézel ki, de nem akarnak semmit, akkor nem tetszel nekik. Ha közben a segged fogják akkor igen.
7/20 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy biszex vagyok. Voltam már minkét nemmel. És szinte senkisem tudja, hogy a fiúk is tetszenek. Szóval aktívakat neten kerestem eddig és bárhol próbálkoztam mindenhol hosszútávra keresnek az aktívak.
2015. dec. 5. 21:03
8/20 anonim válasza:
Menj melegbárokba,vannak olyanok ahol csak szexelni akarnak. :D
9/20 anonim válasza:
Ha hosszútávra keresnek, de te csak egy éjszakát adsz nekik, akkor is belemennek ha csini vagy. Nekem még nem mondtak nemet, amikor komolyat akartak, de én csak egy ajándék éjszakát adtam nekik. Akartak már rövidre hosszúra.
10/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez egész jó ötlet, de utána, hogy éred el, hogy ne zaklassanak. Vagy eleve nem adsz meg magadról semmi elérhetőséget?
2015. dec. 5. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!