Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nehéz a homoszexuálisok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz a homoszexuálisok között szexre találni bárkit?

Figyelt kérdés

Planetromeon próbálok passzívként keresni bárkit szexre Székesfehérváron, viszont senki se akar találkozni személyesen. Egykori székesfehérvári barátom is hasonló cipőben járt, mikor ő is passzívként keresett valakit, ugyanis vele is alig akartak találkozni, s lefeküdni.

Miért nehéz bárkit is szexre találni a meleg körében? Számos helyen olvastam az interneten, hogy a meleg férfiak könnyen kaphatóak a szexre, de úgy tűnik mégsem. :-/

2022. dec. 24. 06:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%
Ugyanez van Pécsett. Olyan van sok, aki azzal indít, hogy "szex ma?", meg ronda, ápolatlan, kövér, öreg alak is akadna bőven, de egy normális kommunikációt nem lehet senkivel elindítani, hogy aztán abból legyen valami.
2022. dec. 24. 07:07
 2/14 -remete- ***** válasza:
75%
Velence és környékén keresgélek. Hiszed vagy sem. Míg nem kell találkozni addig minden müködik amint kép csere van. Ghostingol.
2022. dec. 24. 07:10
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Passzívként pont az ellenkezőjét tapasztalom. A legtöbben azonnal találkozni akarnak, hogy nem is tudnak rólam semmit sem. Ezek miatt nem is ismerkedek neten.
2022. dec. 24. 07:27
 4/14 anonim ***** válasza:
74%
Hát már itt tartunk hogy szexre sem könnyű????
2022. dec. 24. 07:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert mindenkinek addig vagy jó amíg a sexről beszéltek. Közben kiveri utánna már nem vagy érdekes. Elmegy a vágy.

Rengeteg kamus van. És Székesfehérváron is. Én is fejér megyèben lakom Dunaújvárosban.

2022. dec. 24. 08:07
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki válogat...
2022. dec. 24. 10:10
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Én tudok találni általában mindig
2022. dec. 24. 10:59
 8/14 anonim ***** válasza:
85%

Rengeteg kamus, képgyűjtő, chat-farokverő van. Nagyon sok az olyan, akivel beszélsz, hogy ki mit szeret, közben kiveri magának, utána meg már nem akar találkozni, vagy eltűnik.

Ezt maximum csak úgy lehet valamennyire orvosolni, hogy csak tömören, nem részletezve írod le, miket szeretsz meg miket nem, és közlöd a profilban (vagy a beszélgetés elején), hogy tali érdekel és nem chat-sex.

Nálam ez bevált. Én aktív vagyok, és utálom a chat-sex-et, nem is keresek ilyet, és nem is szeretem, ha valaki az időt húzza. Hogy kinek mi jön be meg mi nem, azt élőben is meg lehet beszélni.

A "kedvenceim" az olyanok, akik jaj annyira elfoglaltak, hogy 10 percre sincs idejük találkozni, meg majd jövő héten, vagy valamikor, közben non-stop ott ülnek a romeo felett. Szánalmas.

2022. dec. 24. 11:32
 9/14 A kérdező kommentje:

#1: Engem nem zavar, ha valaki kövér vagy ronda. ;-) Nem vagyok az a nagyon válogatós típus. Jobb szeretem, ha jól ki lehet jönni az adott illetővel és az agybában tudja a dolgát. Az, hogy valaki öreg nem zavar, csak egy bizonyos kor felett már nem akarok próbálkozni. :D (Voltam már 17 évvel idősebbel is. Ennél idősebbel, ha lehet már nem akarok szexet.) Az, hogy valaki nagyon ápolatlan az engem is zavarna.

Velem lehet kommunikálni, ha van közös téma, ezzel nincs probléma. Szeretek túrázni, társasozni, etc..., szóval jól ki lehet velem jönni, ha a másik féllel is lehet mit csinálni és pöppet érdekel is az adott tevékenység, amit őt is érdekli. :3

#2: Oh, anno Velencére jártam karatézni. Jó tudni, hogy arrafelé is vannak melegek. :D Sajnos munka miatt már nagyon kiesik nekem Velence, emiatt kb 1 éve már nem járok oda edzeni. Mostanában nagyon elkezdtem gondolkodni azon, hogy keresek valami másik dojot Székesfehérváron, valami másabb harcművészetet is jó lenne tanulni.

#3: Hol laksz, hogy ennyire szerencsés vagy és merre ismerkedsz személyesen? :O Én eddigi életem során csak három pasival tudtam lefeküdni.

Bár tegyük hozzá, hogy eléggé ragaszkodó típus vagyok, szóval igyekszek valakit minél tovább megtartani, még ha "szexkapcsolatról" is van szó, ezért ilyen kicsi ez a szám. x'D Ami a szexkapcsolataimat illeti mindig is volt valami más közös téma, program a szexen kívül. Magyarán nem az volt, hogy megdugtuk egymást, oszt' csá.

#4: Úgy tűnik már minden szexre kapható pasit levadásztak. :-| :-D

#5: Dunaújváros? Szoktam arra is mászkálni, kerestem anno ott is szexre valakit, de nem jártam sikerrel. :-/

#6: Akkor én nem tartozok a mindenkibe. Nem vagyok az a nagyon válogatós típus. :D

#7: Szerencsés vagy. Merre laksz, hogy ennyire találsz magadnak valakit?

#8: Van nekem is leírásom, mégse találok valakit szexre.

Pár napja/hete rámírt egy pár. Beszélgetünk, beszélgetünk, eléggé gyakran onlineok, de sose érnek rá találkozni személyesen, pedig rengeteg közös téma lenne a szexen kívül. :-/

2022. dec. 25. 15:24
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én most vagyok túl egy szakításnak nem nevezhető valamin. Másfél hónapot randiztunk, de a srác a távolságra hivatkozva befejezte.

Hidd el, en komolyat keresnek de arra az esely tizedakkora mint szexre. Sot meg ha jol is alakul, sajnos mindig vannak nehezito korulmenyek. Esetemben a tavolsag. Egybekent lehet neked egyszerubb feljonnod Pestre es egy megbarban talalnod valakit.

2023. febr. 6. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!