Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért váltogatjátok a partnereiteket olyan gyakran, ha olyan nehéz meleg fiúkat találni?
Mert nem mindig jó a szamár, ha nincs ló.
Megpróbálják, nem megy, viszlát.
Vagy épp nem akarnak elköteleződni.
Mert nem találtam partnert aki valóban kapcsolatot akart.
Ha meleg vagy ezt te is tudod
Sokan mindent megtesznek hogy legyen szex és utána derül ki ő milyen ember is valójában,
Meleg kapcsolatot nem akar
Van barátnője
Van felesége
Van barátja
Van férje
Csak kaland értékelte
Csak ezt akarta kipróbálni
Nem akar igazából kapcsolatot
Rájött hogy nagyobb fasz kell
Vagy kisebb
Túl konzervatív vagyok
Túl messze vagyok
És rengeteg kifogás, az első szex után vagy szimplán Eltünnek, és nem a szexel vagy valóban velem volt a gond mert mindegyik jelentkezett pár hónap vagy év után hogy azért a szex még beleféne még egyszer.
Nem vállalják fel magukat a melegek, csak lopott pillanatok vannak ezért van sok alkalmi.
A 4-esnek teljesen igaza van, mert kb hét - nyolc embert tudnék mondani kapásból,aki komolyat keresett állítólag, aztán mégis szexet akart csak.Hiába...
A válogatósok még többen vannak,és a poén az,hogy az válogat, a 10/1-2 kategóriában van :)
Idővel rájön mindenki,mi az érték, de addig azért egy -két pofára esés kijut nekik.
Akibe szerelmes voltam azt mondta nem szeretne elköteleződni.
Az elődömmel együtt élt, ott is zavarta nem fekhet le mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!