Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párcserés szexre nehéz partnereket találni, és egyáltalán mennyire izgató ez?
Nehéz találni rá arra készülj.
Mi sem találtunk eddig...
Nekünk volt részünk benne, jó sokszor.
A haveromnak beszéltem arról gyakran hogy milyen jó a feleségem az ágyban, meztelen képeket is mutattam róla. Sikerült jól rákattannia :)
Aztán ő otthon szex közben emlitette néhányszor milyen jó lenne ha mi is ott lennénk. Mint kiderült a felesége is ráizgult erre.
Az én felesegemet nem tudtam rászedni sehogyan sem.
Aztán egy szülinapi buli alkalmával, mikor már mindenki hazament csak mi maradtunk négyen. Szólt a zene, iszogattunk, beszélgettünk. Egyszer csak a haverom felállt, odament a feleségemhez és azt mondta hogy szívesen megmasszírozom kicsit a nyakad (mindenki tudja róla hogy imadja a masszírozást). Aztán egyre lejjebb masszírozta, egyszer csak arra figyeltem fel hogy azt mondja: milyen jó cicid van! Mivel már ott masszírozta! Legnagyobb meglepetésemre a feleségem meg hagyta! Sőt, már huzta is fel a pólóját a haverom és már a meztelen cicije a kezében volt!
De még magamhoz sem tértem a meglepetésből, mire a felesége, aki mellettem ült, kicsatolta a nadrágszíjamat, lehúzta a sliccemet és elkezdte huzogni a farkamat.
Iszonyat jó dugás lett belőle! Mindenki nagyon élvezte.
Aztán ez rendszeres lett. Jó sokszor összegabalyodtunk. Volt hogy a 2 nő egyszerre szopta a farkamat a barátom meg közben felváltva volt bennük hátulról.
Most is felizgat ha eszembe jut. Nagyon jó élmény volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!