Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet férfit megerőszakolni?
Én erőszakkal veszítettem el a szüzességem... egy haverom felhívott magához, a szobájában tökön rúgott, csak úgy csattogtak a heréim. Erőszakkal meg lettem szoptatalva. Itt még anál nem történt.
A 2. alkalommal már kívántam az anált is, akkor meg is történt.
A szexben azóta kívánom az erőszakot, a tökön rúgást, mély torkoztatást.
28 F passzív :)
Már bocs, de te hülye vagy, hogy egy ilyen első alkalom után másodszor is felmentél hozzá.
Tudod hány ilyen van, aki visszajár ezekhez az aberrált alakokhoz?
Persze sokszor utána itt -is- panaszkodnak, de továbbra is szadiztatják magukat.
Elég egy partin ha véletlenül az italodba kerül valami ami nem odavaló és a cselekvőképességed volt, nincs...
Egy itteni tag elmondása szerint egyszer arra ébredt, hogy valaki épp élvezkedik benne. Később a nyomokból meg érzésekből következtetett arra, hogy voltak benne előtte és utána is, merthogy annyira kiütötték, hogy vissza is aludt...
Gondolom egyértelmű, hogy az ilyesfajta erőszakhoz mégcsak erőfölény se kell. Egy rossz társaság, egy kis nem odafigyelés, meg egy farokgyökér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!