Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell elképzelni azt, amikor egy nő megerőszakol egy
férfit?
Figyelt kérdés
A kérdés elméleti, mivel nőként habár hallottam ilyen esetekről, reálisan nem tudtam elképzelni a szituációt.
Elméletileg ha egy férfi nem élvezi az aktust lelankad, nem? Így pedig nem tud sor kerülni magára a szexre, nem?
nekem volt 1 esetem, persze nem így élem meg, de attól ha megnézzük mondhatjuk annak
nagyon fáradt voltam, de sokszor erotikus álmom van és beindulok, kemény leszek, az exem meglovagolt 1 ilyen esetnél (legalábbis 1-ről biztosan tudok :D)
régen olvastam 1 cikket arról, hogy volt olyan nő aki fogva tartott 1 férfit pár napig, gyógyszert adott be neki (valszeg viagrát) és kihasználta a helyzetet
2020. nov. 5. 19:55
2/11 anonim válasza:
Attól, hogy nem élvezi, a cerka még tudja önállósítani magát. (A megerőszakolt nő is benedvesedik, ezt nem tudja szabályozni.)
2020. nov. 5. 20:05
3/11 Williamspear válasza:
Megerőszakolás itt szerintem csak erős birtoklást, birtokba vételt jelenthet...
Nekem egy vadmacska a Bach kantátát kottázta a hátamra úgy hogy bizonyos taktusoknál véres volt...
2020. nov. 5. 20:08
4/11 anonim válasza:
Sosem értettem ezt az egészet férfiként én sem. A nő ott kapálódzik előtten, le kell fogni, fogalmam sincs hogy lehet keményen tartani a farkam így. És hogy a nő miért szenved el ekkora traumát ettől? (nem rosszból kérdezem, komolyan nem értem).
2020. nov. 5. 20:44
5/11 anonim válasza:
Vannak nők, akik sakkban tudják fizikailag tartani a férfit, innentől kezdve már nyert ügye van a nőnek.
2020. nov. 5. 20:47
6/11 anonim válasza:
Dagadt 120 kilós kolleganőm leitatott, lehet rakott egy viagràt a piàba mert àllt a cerka. Mondta hogy aludjak nàla. Filmszakadás, reggel mellettem feküdt meztelenül. Azt mondta semmi nem volt, de a parkam totál pinaszagú volt. Ezt a szagot nem lehet ösdzetéveszteni.
2020. nov. 5. 20:55
7/11 anonim válasza:
Sok férfi vágyálma, hogy nők "erőszakolják" meg, őket nagyon nehezen lehet. Szerintem kb nem is. Mert jujj duci volt... megérdemled :D
2020. nov. 5. 22:22
8/11 anonim válasza:
"És hogy a nő miért szenved el ekkora traumát ettől? (nem rosszból kérdezem, komolyan nem értem)." Mit nem értesz? Megfélemlítenek, fájdalmat okoznak, összetörnek, és örökre benned marad a tudat hogy tehetetlen vagy, akármelyik férfi használhatna ha úgy tartaná kedve, esélyed sincs megvédeni magad ha valami állat rád akar mászni.... KOMOLYAN nem fogod fel a minimális biztonság hiánya -a fizikai és egyéb lelki sérülések mellett miért trauma?
2020. nov. 8. 12:38
9/11 anonim válasza:
8
Nem értem na, nem kell egyből letámadni. A megerőszakolás mindig tragédiaként van megemlítve, barmilyen kontextusban, és nem értem teljesen, miért. Hiszen az erőszakolás nem minden esetben jár együtt fizikai bántalommal, gondolok itt verésre, egyéb bántalmazásra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!