Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha a barátnőm le itatom és úgy dugom meg. Az megerőszakolás vagy egy játék is lehet? (3 éve együtt vagyunk).
Figyelt kérdés
2020. okt. 20. 12:47
1/10 anonim válasza:
Szerintem ha részeg, de tudatánál van , akkor még bele tud eggyezni.
2/10 anonim válasza:
Ő is szeretne inni és szexelni utána?
3/10 anonim válasza:
ha ő is akarja, akkor nem gond
engem egyszer az exem álmomban lovagolt meg (én vagyok a férfi), mégsem éreztem megerőszakolásnak :D
4/10 anonim válasza:
Minden ilyen játékot, még tiszta fejjel jó megdumálni.
F
5/10 anonim válasza:
Hát nem tudom...feleségem mit meg nem adna érte ha leitatnám és megdugnám...
7/10 anonim válasza:
Alapvetően a beleegyezés nélküli szex erőszaknak számít, és az nem számít beleegyezésnek, hogy ha annyira részeg, hogy nem tud tiltakozni. De ha mindkettőtöket izgatna egy ilyen játék, akkor még józanul kérdezd meg tőle, benne lenne-e.
8/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy a leitatás előtt,vagy után mit akar.
Jogilag,egy öntudatlan állapotban lévő személy ről beszélünk.
Ez esetben védekezésre képtelen. Bárki,bármit tesz az jogilag büncselekménynek minősül,és komoly büntetést von maga után.
10/10 anonim válasza:
Ha iszok, kb én erőszakolom meg a párom, annyira felizgulok 😂 L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!