Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő hogy tud megerőszakolni egy férfit?
Figyelt kérdés
2022. okt. 10. 17:18
1/12 anonim válasza:
Na, erre én is kíváncsi lennék!
Elvégre ha nem áll fel a pöcsöm, akkor csinálhat ő bármit, szex az nem lesz belőle, max szopás! :P ;)
Esetleg úgy tudom elképzelni, hogy a férfi ugyan nem akarja a szexet, de a nő mégis kikötözi és felszopja, aztán szimplán beleül, és kvázi megdugatja vele magát... :D
2/12 anonim válasza:
Hát nem tudom, de rajtam gyakoroljon.
3/12 anonim válasza:
Lekötözi valahogy a férfit, vagy lekötözteti. Onnantól kezdve eldönti, hogy beleül, vagy ha fordított szerep vonzza, megdugja egy felcsatolhatóssal. De ez szerintem nagyon ritkán fordul elő.
4/12 anonim válasza:
Vagy profi küzdősportoló-, vagy legalább jobb fizikumu, mint a pasi, akit kiüt, majd utána ledominálja.
6/12 anonim válasza:
Feltesz egy felcsatolhatósat és a kikötözött pasit seggbe rakja.
7/12 anonim válasza:
Erőszaknak számít nagykorúként 14 év alattival szexelni. Az is erőszak, ha akaratnyilvánításra képtelen (pl. eszméletlen, bódult, magatehetetlen) emberrel szexel valaki. Sőt az is szexuális erőszak, ha az egyik fél megtévesztően azt állítja, hogy védekezik a teherbeesés ellen, pedig nem teszi.
8/12 anonim válasza:
Farokgyürűvel szorítja a farkad, és akkor nem tudsz lelankadni, vagy sokkal nehezebben.
9/12 anonim válasza:
Érdekelne a véleményed, kedves 53%-os, aki mindenkit lepontozol. Te mit gondolsz erről a kérdésről?
(#7 voltam)
10/12 anonim válasza:
Ezt most miért kellett lepontozni? Vagy 3 accountod is van? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!