Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet férfit megerőszakolni?
Nemi erőszak nem feltétlen jelenti azt hogy valaki kézzel-lábbal hadakozva ellenáll. Pl az is annak számít ha valaki fél az illetőtől és hagyja hogy X dolgot megcsináljon vele, de az is ha túlmegy az illető azon mint amiben megeggyeztetek.
Amit általában erőszakról gondolnak az általában drog vagy blackout részeg az ember. De ha valaki sokkal gyengébb akkor ezek nélkül is sajnos előfordulhat. A behatolás meg azért nehéz mert nem akarsz jó esetben kárt tenni a másikban, viszont ha ez valakit nem érdekel akkor máris nem lesz ez gond neki.
Itt is lehetett olvasni ilyen sztorikat,nem egyet.
Sajnos sok van, sok lehet. Ami ebben a szomorú,hogy sokszor a megerőszakolt visszajár ahhoz,aki elkövette.Maga sem érti miért, de mégis megy..:(
Aztán itt panaszkodik, hogy hogyan bántak el vele.Ezt viszont én nem értem, miért panaszkodik,ha elviseli ?
A kis nyuszi zokog az erdőben. Arra megy a medve:
- Miért sírsz, kisnyúl?
- Mert megerőszakoltak.
- Hol?
- A folyóparton...
- Mikor?
- Tegnapelőtt... Meg tegnap - pityereg a nyúl. - És most megint oda megyek...
Ez vicc,mégis van olyan ismerősöm,aki ugyanezt teszi,panaszkodik,sír és végül ugyanott köt ki.
Elmeséltem neki ezt a viccet de valahogy nem értette mi benne a vicc.Vannak furcsa...nagyon furcsa emberek ezen a világon.
1. De, meg lehet. Azért egy megfelelően kemény faroknak nem áthatolhatatlan akadály egy záróizom, főleg, hogy azért a behatolásos erőszakok többségét nem vaságyastól 40 kilós introvertált pasikák szokták végrehajtani.
2. Nem csak az számít erőszaknak, ha konkrétan a pélő tövig a végbélben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!