Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan szexuális vágyatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan szexuális vágyatok amit nagyon ki akarnátok próbálni, de még nem tettétek meg mert pl senki nem volt rá nyitott?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor mi az?
2023. aug. 14. 09:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Fétisekkel kapcsolatos dolgok :D de pl ha csak szexről van szó és nem rendes társkeresésről, akkor ezeket nagyjából fel lehet előre vázolni szerintem, az már más kérdés, ha pl 10-ből 10 nem lenne nyitott, úgy elég nehéz. Mondjuk én is nagyon nehezen találok partnert ez tény xd, de pl kapcsolatban sokáig féltem felhozni dolgokat anno és igazából teljesen benne volt az akkori párom, mikor egyszer rendesen beszéltünk ilyenekről oda vissza.
2023. aug. 14. 09:27
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
#1-es, És milyen fétisekról van szó? És te hány éves vagy?
2023. aug. 14. 09:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
imádnám ha a párom a szamba köpne, de nem akarja, erőltetni meg ugye nem lehet
2023. aug. 14. 11:09
 4/12 anonim ***** válasza:
16%
incest
2023. aug. 14. 11:27
 5/12 A kérdező kommentje:
Izgatna egy szolga pl engem. AKit használhatok. De izgat a női ruha, szűz srác, kamerázás is :P Ha már kérdezem mondom is :P
2023. aug. 14. 11:33
 6/12 anonim ***** válasza:
14%

Az izgatna ha aláznának, dominálnának... Hogy rettegjek a másiktól hogy mit fog csinálni. Aztán mikor már nagyon fájdalmas testileg és lelkileg amit kapok tőle, akkor elkezd kedves lenni. Majd megnyugszom kicsit és hirtelen még jobban erőszakos. És ezt nem csak az ágyban hanem az élet bármely területén. De ilyen srácot nehezen találni :(

30/f/m

2023. aug. 14. 11:44
 7/12 anonim ***** válasza:
87%
Egyszerre 2 aranyos, vékony fiatal passzív/side srác izgasson az ajkaival, nyelvével a nyakamtól az ágyékomig, közben simizzenek is.
2023. aug. 14. 16:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Fétis-dolgok, talpnyalás, taposva, tenyérrel gyúrva lenni, a másik alatt lenni, aki rajtam ül, fekszik.
2023. aug. 14. 20:00
 9/12 anonim ***** válasza:
16%
Koszos talpat tisztára nyalni
2023. aug. 14. 20:32
 10/12 anonim ***** válasza:
76%
Hogy valaki nagyon keményen, fuldoklásig, hányásig szopatna
2023. aug. 14. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!