Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőt megerőszakolnak, mennyi idő után lesz nyitott újra szexuális kapcsolatra?
Engem 13 évesen erőszakolt meg egy pedagógus.
Most 40 vagyok, de életemben az erőszaktevőn kívül csak egyetlen férfival volt kapcsolatom. A mai napig félek, és undorodom mindentől és mindenkitől.
Abszolút egyén függő.
Valaki egy hónap után már készen áll rá, valaki már soha többet. Nagyon egyénfüggő a dolog.
Egy jó barátnőm csak két évvel később tudott lefeküdni a párjával, akit az erőszak után félévvel ismert meg, és vele sem tudott azonnal. Nagyon lassan építette fel a szexuális életét, de a párja valami hihetetlen türelmes és megértő volt vele.
Évekkel ezelőtt bántalmaztak, megerőszakoltak és a mai napig nem tudnék szexuális kapcsolatot létesíteni senkivel.
Az a férfi azt vette el amit nem neki tartogattam...
Remélem egyszer eljutok azért arra a szintre, hogy nem fogok attól rettegni, hogy valaki hozzám ér.
Ezt minden nő máshogy dolgozza fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!