Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Látszik rajtatok hogy melegek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Látszik rajtatok hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés

2023. aug. 6. 17:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
A coming outom reakciói alapján nem nagyon. Mármint senkinek nem volt hitetlenkedős reakciója (pl "Komolyan?" "Ne viccelj"), de nem is vagyok egy tipik maszkulin alkat - viszonylag vékony. Ugyanakkor beszédstílusban, viselkedésben nem ütközik ki szerintem... Ha csak a keresztbe tett lábakat nem számítja oda valaki.
2023. aug. 6. 22:00
 12/18 anonim ***** válasza:
94%

Annyira nem,hogy akikkel ismerkedtem,nem is hitték el elsőre.Igaz,én is olyanokat kedveltem mindig,akikről nem ordított messziről és akik férfiasan viselkedtek.Persze,nem a szupermacsós férfiasságra gondolok.

Ezzel nem azt mondom,hogy lenézek másokat,mivel nem a kinézet,megjelenés számít.

2023. aug. 7. 05:37
 13/18 anonim ***** válasza:
93%
Tudom, hogy sose lesz hajlandó ezt helyére rakni senki sem... 6uzi-6uzi, jónapot... de ha valaki viselkedésén BÁRMI IS látszik, akkor az nem homoszexualitás, annak nem a szexuális orientációja, hanem önmaga pszichológiai lénye "gendere" tér el. Valamelyest. (Nyilván a gender másság is magával hozza - nem mindig - hogy az illető nem abba szeret bele, akibe a személyi száma alapján elvárnák, de hát ez nála logikus is.) Mindenesetre a két jelenség teljesen más eredetű, és annyi köze van egymáshoz, mint fókának a cápához. Mindkettő benne van a vízben. Könyörgöm, legalább az érintetteknek lehetne már valami eszük önmagukhoz, 2023-at írunk.
2023. aug. 7. 07:47
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem, közben többnyire P vagyok. Sőt: olyan karakán jellemem van, amit sok A nem tűr el.

34/F

2023. aug. 7. 13:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, de valamiért nem szokták észrevenni.
2023. aug. 7. 19:26
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Senki, a meleg ismerőseim sem gondolták rólam, hogy meleg vagyok, mielőtt coming outoltam. Azóta nem változott sem a külsőm, sem a viselkedésem, sem az, hogy milyen ruhákat hordok, semmi. Szóval szerintem nem látszik.
2023. aug. 7. 22:13
 17/18 anonim ***** válasza:
98%
Mi történt veled így szombat kora reggel, hogy ezt be kellett ide böfögnöd? Rájöttél, hogy a csaj, akit hazavittél a kocsmából, valójában transzifiú? És már késő volt? 😁
2023. aug. 12. 09:58
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
rajtam igen, pedig nem is vagyok az.
2023. aug. 12. 10:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!