Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtam sem. Volt is bajom belőle sokszor, állandóan fiúk próbálkoztak, én meg egy kedves lányra vártam:))
17/l
Sajnos így van, ezért működik a meleg radar is.
Ez a meleg "kisugárzás" jelentősen csökkenti a férfiasságot, én jobban kedvelem a biszexeket, ők heterósak. És náluk kevesebb a rinyálás, meg a hiszti.
#8 tökéletesen ellent mond a a mondatod eleje a végével...: általában nem látszik, és ezért van a melegradar, azzal képes vagy észlelni a másik hetero kinézete ellenére is a kis apró jeleket, hogy képes legyél meglelni benne a meleget ha van..:)
Az átlag amúgy hogy nem látszik, a legtöbb melegről csak akkor tudod hogy meleg, ha ő akarja hogy tudd róla.. pl megnézi magának a srácokat az úton sétálva vagy bármi kisebb apró jel/jelek, ezekből teszik általában össze valakiről, hogy ő más..:)
Nomeg van az a rétege a meleg társadalomnak, akik.. hát nah.. szóval akikről már 200méterről is lerí hogy mivan..:D és vannak az átmenetek.. abból is van a válasz adók közt 1..:))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!