Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen randikra vigyem még, hogy elrabolhassam a szívét?
Kb 1,5 hónapja udvarlok egy srácnak, minden randira kap egy rózsát, de lassan kezdek kifogyni a randi ötletekből.
Voltunk már vacsizni, borozni, piknikezni, átjött csak összebújni és dumálni, voltunk moziban, színházban, kiállításon. Tudnátok még kreatívabb, hosszabb s rövidebb programokat is ajánlani?
Nem olvastam el mind az 50 kérdést így lehet van, ami ismétlődik.
- biciklizés, esetleg egy hétvégi biciklis túra
- csillagnézés
- közös sütés / főzés
- szabaduló szoba
- mászóterem
- csónakázás
- gokart
- bobpálya
- stand-up show megnézése
Vagy olyan tevékenységek amiket pl a barátaiddal szoktál csinálni.
Amúgy nem lehet, hogy ő azért nem vesz részt a randi szervezésben, mert fél attól, hogy az ötletei nem tetszenének neked és emiatt teljesen rád hagyja? Nem föltétlenül miattad, simán magamból indulok ki, hogy valamilyen szinten ettől lehet tartanék, bár attól még megpróbálnék én is ötletekkel előállni... Ha lenne kinek.
Minden esetre remélem, hogy tudtam segíteni 😅
*mind az 50 hozzászólást
#51 voltam
"- szabaduló szoba"
Az a kapcsolatuk lesz.
elmennék usziba strandra
ahogy írták kirándulni/túrázni
állatkert
kajakozni/SUP-ozni
ha Bp-n vagytok akkor van egy csomó érdekesség, pl. Gellért-hegyi víztározó ahova el tudtok menni
közös sütés-főzés
kertiparti / bográcsozás
majd a köv. párommal én is ilyeneket tervezek
"közös sütés"
Közösülést olvastam, ejnye a perverz fajtámat. :)
A vége úgyis minden programnak az lesz,amit félreolvastál, 55-ös válaszoló:)
Először piros rózsa, a végén ánuszrózsa.....Alfától az Ómegáig...
Na én válaszolok a kérdésedre!
Én melegként mindig is imádtam, ha kocsikázni vittek, vagy túrázni, moziba vagy étterembe. Mehetnétek akár egymáshoz is, vagy áthívhatnád magadhoz és főzöl neki, esetleg rendeltek valamit és megnéztek egy filmet. Ha van teraszod akkor kiültök oda vacsorázni vagy bármi. Legyél spontán! Mert ha összejöttök akkor hétköznapi helyeken is fogtok egy légtérben lenni, nem árt ehhez is “szoktatni” a partnert és megmutatni milyen az életed a sok randi helyen kívül.
A hozzászólókat pedig nem értem, valamelyest én mindig jobban buktam a biszexekre melegként. Sokkal normálisabbnak tartom őket és még értelmesebbnek. A melegek többsége így is úgy is alkalmit keres, a biszex haverjaim nagyrésze pedig kapcsolatban van, most éppen fiúval. Szóval nem értem mire fel vannak itt kiakadva az emberek. Két kezem összetenném azért ha egy pasi engem randira hívna.
22/p
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!