Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen randikra vigyem még,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen randikra vigyem még, hogy elrabolhassam a szívét?

Figyelt kérdés

Kb 1,5 hónapja udvarlok egy srácnak, minden randira kap egy rózsát, de lassan kezdek kifogyni a randi ötletekből.

Voltunk már vacsizni, borozni, piknikezni, átjött csak összebújni és dumálni, voltunk moziban, színházban, kiállításon. Tudnátok még kreatívabb, hosszabb s rövidebb programokat is ajánlani?

2023. júl. 31. 08:50
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
75%

"#magyarmelegkultúra"

Ha ilyen véleménnyel vagy rólunk, akkor miért hozzánk fordulsz a kérdéseddel?

2023. júl. 31. 12:13
 22/65 anonim ***** válasza:
92%
Akkor én kuriózum vagyok, mert melegként egy meleg szívét szeretném elrabolni :)
2023. júl. 31. 12:14
 23/65 anonim ***** válasza:
83%

"Szerintem csak simán mondd el neki is, hogy biszex vagy, nem meleg."

Ahhoz egy egész kertnyi rózsa kell majd...

2023. júl. 31. 12:23
 24/65 anonim ***** válasza:
80%

"Kitalálom a grindr profilod biodat. No fem, no black, no asian, no fat, no skinny, send feet."

Neked elmentek otthonról és már vissza se jönnek.

2023. júl. 31. 12:32
 25/65 anonim ***** válasza:
63%
24: nekem mentek el? Ezzel a lekezelő hangnemmel te vagy még megsértődve? Ezek szerint tisztelet az nuku, te mindenkinek beszólhatsz, de vissza nem, mert elkezdesz siránkozni
2023. júl. 31. 13:45
 26/65 anonim ***** válasza:
2023. júl. 31. 15:29
 27/65 anonim ***** válasza:
57%
Tényleg hasonló a másik, kitalált történet is. :)
2023. júl. 31. 17:34
 28/65 DominikX ***** válasza:
60%
Jah tudni lehetett, hogy a meleg aktívak nem szeretnek udvarolni, csak b.szni. Ez csak tündérmese amit kitalált a kérdező 😞😛
2023. júl. 31. 17:43
 29/65 anonim ***** válasza:
92%

Nyilván azért tudnak az aktívak b.szni,mert erre van igény a passzívaktól,főleg :)

Vannak udvarlós aktívak is,de ha erre nem vevők a passzívak,arról nem tehet az aktív.

Bár lehetne ilyen "mese" több, ami meg is valósulhatna...

2023. júl. 31. 17:51
 30/65 anonim ***** válasza:
91%

Ne higgye senki, hogy kitalált történet! Meggyőződésem, hogy egy olyan személy írta ki a kérdést, akit innen volt szerencsém megismerni. 😄 Megértem, hogy néhány megjegyzése alapján nem tűnik annak, de a hétköznapokban egy teljesen normális, jó fej pasi. 😄

Szerelmes, csak együtt akar lenni egy másik férfivel, erre itt többen egymásnak ugranak…

2023. júl. 31. 18:13
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!