Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen randikra vigyem még,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen randikra vigyem még, hogy elrabolhassam a szívét?

Figyelt kérdés

Kb 1,5 hónapja udvarlok egy srácnak, minden randira kap egy rózsát, de lassan kezdek kifogyni a randi ötletekből.

Voltunk már vacsizni, borozni, piknikezni, átjött csak összebújni és dumálni, voltunk moziban, színházban, kiállításon. Tudnátok még kreatívabb, hosszabb s rövidebb programokat is ajánlani?

2023. júl. 31. 08:50
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
96%
ismételni is lehet ám
2023. júl. 31. 08:55
 2/65 anonim ***** válasza:
100%

Közös túra nem opció valami szép helyen?

Bár nem vittem soha srácot randizni heteroszexuálisként és nem tudtam, hogy a rózsa is opció lehet de szerintem az ilyen erdei séta/túra stb jó ötlet majdnem minden esetben.. ha vevő rá a másik fél. 😀

2023. júl. 31. 09:00
 3/65 anonim ***** válasza:
100%

kávézó, cukrászda

vidámpark

2023. júl. 31. 09:03
 4/65 DominikX ***** válasza:
94%

Ilyen pasikat hol lehet találni? 😛

Bár nekem a virágokról mindig az elmúlás jut az eszembe, szóval jelenzném, hogy azt nem szeretnék többet kapni, spóroljon 😛

2023. júl. 31. 09:10
 5/65 anonim ***** válasza:
56%

A randizgatás kétirányú, ötleteljen most ő.

Én nudista strandra vinném. :)

2023. júl. 31. 10:19
 6/65 anonim ***** válasza:
84%

"színházban, kiállításon"

Ti ilyen bölcsész félék vagytok, nemde?

2023. júl. 31. 10:20
 7/65 anonim ***** válasza:
59%
Jöhet a szex!
2023. júl. 31. 10:28
 8/65 A kérdező kommentje:

#2 túra is opció, lesz is, de sajnos munka után tudunk a legtöbbet találkozni, pár órákra. Hosszabb programnak be van tervezve már.:)

#5-ös, haha, nudista strand nem pálya, nem a szexre akarjuk építeni a kapcsolatot, vagy annak társaira. Perverznek sem mondanám magunk. Meg amúgyis, ami az enyém, azt más ne nézegesse...:) Nem fog ő ötletelni, nehezebb vele, mint egy nővel...:) (Biszex vagyok, szóval van összehasonlítási alapom.)

#6 képzeld, mérnökök, de attól még kultúra szorulhat belénk. Ahogy elnézem egy segédmunkás IQ-ján és EQ-ján állhatsz, úgyhogy ha kell munka, dobj egy üzit.

2023. júl. 31. 10:29
 9/65 anonim ***** válasza:
52%

"nudista strand nem pálya, nem a szexre akarjuk építeni a kapcsolatot, vagy annak társaira. Perverznek sem mondanám magunk."

A nudizmus a szabadságról szól, a meztelenségnek nincs szexuális jellege, pláne nem perverzió. Ennyit az IQ-EQ-ról.

2023. júl. 31. 10:39
 10/65 anonim ***** válasza:
50%

Ha vele nehezebb mint egy nővel, akkor veled??

(a 8. kommented után...)

2023. júl. 31. 10:43
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!