Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha a homoszexualitás genetikai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a homoszexualitás genetikailag meghatározott, akkor az ókori kultúrákban miért volt annyira elterjedt és elfogadott a görög és római társadalomban?

Figyelt kérdés
Vagy a társadalmi szokásrendszer és elvárás a genetikaliag hetero beállítottságú embereket is homoszexálissá tehet?

2023. júl. 30. 10:48
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
0%
Felraktam ide nektek 2 linket is az ókori rómaiakról/görögökről. Megértem hogy fáj szembesülni a valósággal, az pedig teljesen más mi t amit bemesélnek nektek a liberálisok. A homoszexualitás alá/fölerendeltsegi hierarchia volt, semmi köze nem volt a szerelemhez. A passziv volt az alárendelt, lenézett, a hierarchiában legalul lévő. Tudom fáj a valóság.
2023. júl. 31. 16:05
 22/40 A kérdező kommentje:
21. Én konzervatív vagyok, de aki még egy ilyen kérdésnél is libsizik, az emberileg nullázódik le a szememben.
2023. júl. 31. 16:18
 23/40 anonim ***** válasza:
0%
Miért is? Tény hogy a liberálisok eröltetik a love is loveot nem? Tehát?
2023. júl. 31. 16:35
 24/40 anonim ***** válasza:
0%
A liberálisok hintik el a téveszméket a melegek kapcsán, szándékosan tagadva a történelmi tényeket. Last ókori róma/görögök. Sőt, ha egy liberalisnak megmutatod ezt a 2 cikket, azonnal homofób leszel, holott kultúrális és történelmi tényeket mutatsz nekik. A liberalisok gyűlölik a tényeket, ezert jön a náci kártya: homofób az illető. Érvük más sosincs.
2023. júl. 31. 16:37
 25/40 A kérdező kommentje:

Mélyen el vagy tévedve Orbánék propagandájában. Nagyon mélyen...

Azért mondják hogy ez a nép még véletlen se legyen szabad és büszke hanem a legkönnyebb módja elnyomásban tartani a mostani hatalomnak így.

A liberalizmus képviseli az emberi szabadságjogokat pl. hogy minden magyar választhasson, hogy nők egyenlő munkáért egyenlő bért kapjanak, hogy bíróság előtt a szegény embernek is annyi joga legyen mint a milliomos bicikligázolós gyorsulásos versenyesnek. Hogy sajtóban kiegyensúlyozott vélemények jelenjenek meg és sorolhatnám.

Egy államban saját maguk dönthessenek a sorsukról megvédhessék magukat, ne támadjon rájuk egy idegen atomhatalom azzal hogy ráerőlteti a politikai rendszerét.

2023. júl. 31. 16:43
 26/40 anonim ***** válasza:
0%
Látom nem vagy képes felfogni amit írtam! Nem a melegekkel van a gond hanem azzal hogy a liberalizmus téves pátoszt teremt a melegség mögé!
2023. júl. 31. 16:46
 27/40 anonim ***** válasza:
0%
Rómában és a görögöknél sem a love is loveról szólt a melegség, hanem a hierarchiáról.
2023. júl. 31. 16:47
 28/40 anonim ***** válasza:
19%
Kedves kérdező!Történész vagyok.A melegek aránya akkor sem volt több.Ott az alá-főlé rendelt viszonyt Jelentette,hasonlóan mint most a börtönökben..A férfi szexet áteltek 80%-a ott sem élvezte..De ki volt szolgáltatva..
2023. júl. 31. 16:49
 29/40 anonim ***** válasza:
7%
28 köszi én ugyanezt mondtam. De látod hiába. Nekik a love is love, történelmi kultúráris tényekre meg azt mondják homofóbia.
2023. júl. 31. 16:58
 30/40 anonim ***** válasza:
89%
#20 Hagyjuk már ezt a mítoszt, hogy szexuális bántalmazás eredménye. Ez a mítosz rég meg lett cáfolva szakember által és egy tudomány szervezet sem osztja ezt a nézetet.
2023. júl. 31. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!