Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan srácok, akik fecskét hordanak és izgulnak is rá?
Figyelt kérdés
Szivesen képcseréznék alsógatya fétises (fecske) fiúkkal snapen vagy máshol is akár.
22/F
2023. júl. 29. 01:59
2/11 anonim válasza:
Nem vagyok meleg, de hordok fecskét
4/11 anonim válasza:
szoktam fecskézni én is, és izgat is nagyon....főleg a fecske fürdőgatya :D 26/F
6/11 anonim válasza:
Igen! :) Imádom a fecskét magamon is és másokon is.
28F
7/11 anonim válasza:
Úszógatyában csak fecskéim vannak, alsógatya helyett meg szuszpenzort (jockstrap) hordok.
8/11 anonim válasza:
Én egyszer beszéltem itt egy Unintelligens Mosógép felhasználónevű pasival és ő pont ilyen!
9/11 anonim válasza:
Én is szoktam fecskét hordani, szeretem.
Képcserében benne vagyok.
10/11 anonim válasza:
Én szeretem a fecske látványát, de főleg akkor ha borotvált az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!