Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfiak körében miért nem jellemző a stabil, monogám kapcsolat?
Figyelt kérdés
Miért van, hogy inkább szexkapcsolatokban utaznak, a nyilvános wc-be járnak szexelni idegenekkel és órákat töltenek ott hogy a piszoárnál mások farkát szíröljék? Ez nekem olyan bizarr.,2023. júl. 23. 20:54
41/44 A kérdező kommentje:
Hú de izgalmas. Mikor, hol?
2023. júl. 26. 13:22
42/44 A kérdező kommentje:
A kolléga írt privátban, de sajnos beszart mégsem akar találkozni. Csak "viccelt", nem vállalja magát. Ez gyakori a melegeknél?
2023. júl. 26. 14:01
43/44 anonim 

válasza:

Soha nem csináltam még az általad felsoroltakból egyiket sem. Vagyunk még azért, akik tartós kapcsolatot keresünk, de azt tényleg nehéz találni. Annyit még hozzá tennék, hogy azért vannak bőven, akik a társkeresőkön megírják, hogy otthon a család és hasonlók, ő csak ki akarja élni a vágyait titokban. Talán lehet, hogy közülük is akadnak, akik ott oldják meg gyorsan.
44/44 anonim 

válasza:

Hát azzal talán még egyet tudok érteni, hogy ritka. Az viszont csak egy kisebbség aki a nyilvános mosdókba jár, mint te is írod ez egy fétis ami viszont éppen ezért a legtöbb embernek azért nem jön be. Gáz, de van ilyen az azért igaz hogy többnyire melegek, akármennyire is cink ezt nem tudom tagadni. Nekem is írtak már grindren amikor plázában voltam hogy a WC-ben érdekelne valami? Hát az ilyeneket rögtön tiltom. Amúgy nagyjából 7 éve ismerkedem online de én még nem futottam házas pasikba szóval ez nem tudom honnan jött egyeseknek lol Ritka mint a fehér holló, írtak biszexek akiknek volt barátnőjük de nem házasok voltak és egyik sem a klotyóra hívott hanem akár nála is lehettünk volna csak én nem akarok olyanokkal titokban szexelni akiknek párjuk van. Ha nő ha pasi akkor sem, mert ja amúgy sok meleg is ugyanúgy a párja háta mögött félrekúr ‘diszkréten’ meg ‘titokban’. Na én ezt kösz nem. Amúgy azért nem alakulnak ki kapcsolatok mert mintha mindig mindenkinek valami még jobb, tökéletes kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!