Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg férfiak körében miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg férfiak körében miért nem jellemző a stabil, monogám kapcsolat?

Figyelt kérdés
Miért van, hogy inkább szexkapcsolatokban utaznak, a nyilvános wc-be járnak szexelni idegenekkel és órákat töltenek ott hogy a piszoárnál mások farkát szíröljék? Ez nekem olyan bizarr.,

2023. júl. 23. 20:54
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
87%
8as vagyok.Egyébként szerintem annyira megy az álszenteskedés mindenhol.A melegeknél is.igényességről beszélnek.....de ha megkérdezi az ember hogy mitől igényes valaki ....azt mondja hogy pl tisztálkodás....Az nem igényesség,az alap.jó...azt is tudom valakinél még ez sincs.Vagy hogy igénytelenség ,ha valaki pl cigizik.hát szerintem az nem igénytelenség,hanem egy rossz szokás.én nem dohányzom.szóval igényesen tiszták,felveszik a méregdrága "igényes"ruháját és minden héten más ágyába fekszik ....Igényesen.ez a vicc
2023. júl. 23. 21:14
 12/44 anonim ***** válasza:
55%
De lehet vállalni egy kapcsolatot.sokkal többen elfogadóak mint hinnéd.még vidéken is.
2023. júl. 23. 21:17
 13/44 A kérdező kommentje:
Akkor most lehet vagy nem lehet? Nem én állítottam hogy nem lehet hanem egyik válaszoló.
2023. júl. 23. 21:19
 14/44 anonim ***** válasza:
78%
Tudom hogy nem te állítottad.Nekem soha nem volt bajom azzal hogy pasi párom volt.vidéken sem,kórházban,fogorvosnál sem.
2023. júl. 23. 21:22
 15/44 anonim ***** válasza:
62%
Sőt rendőrségen sem
2023. júl. 23. 21:22
 16/44 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát szerinted az egy mítosz, hogy azért szexrandiznak ilyen sokan mert félniük kell, a társadalom erre kényszeríti őket? Mert ezt már máshol is hallottam.
2023. júl. 23. 21:27
 17/44 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem igen.ha valaki ágyról ágyra repked azt azért teszi mert a szexuális irányultságát nem fogadják el?????neee!vagy azért jár nyilvános wc -be szexelni????neeeem.azért mert pl utóbbi helyzetben nincs annyi igénye ,hogy tiszta kultúrált helyen élje ki a fizikai vágyait.érzelmi vágyakról meg ne beszéljünk.A szexrandik meg szerintem azért mert ott is csak a fizikai kielégülés a lényeg.nincs igény a lelki kielégülésre.sokan szexelni akarnak ,nem szeretkezni
2023. júl. 23. 21:36
 18/44 anonim ***** válasza:
93%

Ez nem a homo-hetero tengelyen dől el, hanem a férfi-nő tengelyen.

A hetero férfiak csak azért nem kefélnek össze-vissza amennyit csak bírnak (bár van, aki igen), mert a nők kevésbé szexcentrikusak, ők nem vágynak arra hogy egységnyi idő alatt minél többet qrjanak. Ez a kontroll visszafogja a hetero szexkultúra hevességét.

A homoszexuális férfiakat semmi ilyesmi nem fogja vissza. Mind a két fél egyformán érdekelt a minél magasabb volumenű szexuális életben, nincs ami visszafogja őket az ösztönök kiélésében.

Érdemes megnézni a homoszexuális nőket. Ők egyáltalán nem arról híresek hogy falják a partnereiket hanem náluk a leggyakoribb felállás a hosszú távú monogám párkapcsolat.

Ez Mars és Vénusz kérdése valójában.

2023. júl. 23. 23:09
 19/44 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagyok meleg, de kérdező, ha te a hetero fiatalok körében csak (vagy többnyire) monogám kapcsolatokat látsz, akkor vagy vak vagy, vagy valami másik világból jöttél. Vagy szimplán homfób a kérdésed. Van két olyan haverom is, akik felváltva használnak egy csajt. Hú milyen szép monogám kapcsolat.
2023. júl. 23. 23:45
 20/44 anonim ***** válasza:
78%

Nekem eddig az volt a meglátásom, hogy egy - másfél év után megunják egymást,a kapcsolatot. Bár ez valószínű, a heteroknál is így van.

Nem törekszenek arra,hogy megismerjék egymást,hogy emberi és ne szexuális oldalról közeledjenek.Hosszú évek tapasztalata,hogy a kinézet semmit de semmit nem jelent.Jó,a tetszés fontos,de erre nem lehet kapcsolatot alapozni.

Mivel ma a világ is olyan,hogy mindenki siet,minden azonnal kell és maximálisan, ha nem így van, már lépnek is tovább, akkor a meleg párkapcsolatoknál miért lenne máshogyan?

Ha első randin nincs legalább egy cumi,akkor már dobnak is el,lépnek tovább,ha más nincs akkor pl a Westend mosdójába idegennel szexelni.Mert azonnal élvezni kell, nem ér rá senki beszélgetni, sétálni,vagy egy kávét meginni.Időpocsékolás,mert hatalmas farok kell,izmok,kockahas, de ez is csak egy -két alkalomra, mert utána uncsi és lépnek,ghosting.

Sokan vannak, akik pedig kapcsolatot akarnak,de a második priviben már mekkora,van helyed és egyéb fontos életbevágó kérdések jönnek.

Nem nézem le a szexre menőket,ez volt és lesz is.Csak akkor nem kéne kamuzni és azokat lúzernek nézni,aki elhiszi a kapcsolatra való szándékot. Ebben aztán koppan, aki komoly, lehet fiatal,középkorú,idős mindegy.

Nem csodálom, hogy egyre többen ábrándulnak ki, hagyják abba az ismerkedést és vagy elvannak magukban, vagy a csodára bízzák,hogy jön-e társ az életben.

De a hűség a kapcsolatban is egy nagy kérdés, sajnos ebben sem jeleskedik a meleg társadalom /sem/....

2023. júl. 24. 05:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!