Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfiak körében miért nem jellemző a stabil, monogám kapcsolat?
Neked felesleges bármit írni
Te csak veszekedni akarsz
A homoszexuális vagyok
TÉNY :ezekre a helyekre családos apukák és olyan emberek mennek szexelni akik nem vállalják magukat,és még csórók is még anyi pénzük sincs hogy ki egyének egy szobát.
A fétist meg ne keverd ide.
Pedig a 34-es igazat írt,minden szava az.Családosok,férjek,sokszor a nője kint várja míg apuka " elintézi" .Ilyet is hallottam már.
Kivenni azért nem tud szobát,mert el kell a pénzzel számolni,és fosnak,hogy be van kamerázva.
Ezt is egy haver mondta,aki ezért nem mer szobára menni.
34: Neked tényleg felesleges írnod bármit is, mert csak hazudni jársz ide. Ha tény, akkor hol van rá a bizonyíték? Sehol, erről ennyit. Ezekben a csoportokban is ilyen arcképes, PRIDE zászlós csicskák vannak akik facebookon büszkén vállalják magukat mert love is love aztán a körbefosott wc-be járnak szopni mindenféle csövest xd
"Kivenni azért nem tud szobát,mert el kell a pénzzel számolni,és fosnak,hogy be van kamerázva."
A pláza előbb van bekamerázva, a WC-ben meg bárki megláthat. Inkább a másik lakásán vagy szobán kefélnék meg a búzákat. Ezt is egy haver mondta, aki nem mer a WCk-ben kefélni.
Kár tagadni, hogy ezek egyszerű de genere búzák akiknek ilyen public meg exhib fétisük van és mellé még igénytelenek is. Ez a meleg szexkultúra aztán csodálkoznak hogy nemi betegek.
Amúgy téged kérdező ez miért érdekel. Szöveged alapján nem vagy
meleg, de mégis sokkal többet tudsz a meleg szex”kultúráról”, mint én melegként. Fogalmam se volt, hogy ilyen undorító dolgok folynak s WC-ben, te pedig még bizonyítékokkal is rendelkezel. Very sus 😛
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!