Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan ,hogy egy családban két fiú van és mindkettő meleg?
Figyelt kérdés
2023. júl. 23. 16:22
1/11 anonim válasza:
Van, több is, mint gondolnád.
Az én ismerőseim között is vannak ilyenek.
3/11 anonim válasza:
Olyat személyesen ismerek, ahol 3-ból 2 bevallottan az. A harmadikkal, úgy tűnik, valamit elrontottak a szülők, mert ő csajozik. XD
4/11 anonim válasza:
-És senki se szereti a lányokat?
-De! A nővérem!
🤣
5/11 anonim válasza:
Persze, sőt. Mivel a homoszexualitásnak is van genetikai komponense, ha valaki meleg, a tesónak is nagyobb lesz rá az esélye.
6/11 anonim válasza:
Lánytesók vagyunk, mindketten leszbikusak. Úgyhogy van ilyen:))
7/11 anonim válasza:
Biztos van. Én olyat ismerek, ahol egy fiú és egy lány van, egyaránt melegek
8/11 anonim válasza:
Egyik srác ismerősömnek is egyetlen fiútestvére van. Mindketten melegek.
9/11 anonim válasza:
Én is tudok egy ilyen testvérpárról. Az egyikük 20-21 körüli, a másik 18.
10/11 anonim válasza:
Igen. Az egyik ismerősöméknél is ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!