Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Most mit tegyek? Fáj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Fáj...

Figyelt kérdés
talaltam egy picit híres tiktokker srácot akire ráírtam visszaírt megkérdeztem hogy ismerkedhetünk e és azt mondta hogy ugen! Nagyon edukáltan írt kedvesen és hosszan. De már kb 7-8órája vissza sem ír. Pedig azóta megint írtam neki. És nemtom mivan. Nagyon fáj mert úgy érzem hogy talán érzek valami vonzalmat felé. És nagyon fáj. De még onlyfansen is fent van. Nem tudom most mi van

2023. júl. 18. 20:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon éretlennek tűnsz, de nem vagy ezzel egyedül, bár mostanában nagy divat lett, hogy influenszerek a saját rajongóikkal fekszenek össze, ami azért felvet pár morális kérdést. Szerintem hanyagold, van bőven fiú még a környéken
2023. júl. 24. 16:33
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyzet kérdező? Randi volt-e már, vagy megmaradt a semmit mondó online kapcsolat?
2023. júl. 24. 16:55
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt érdemes tudni, hogy tiktokon akkor is összegyűlik 1000 követő a liveozáshoz, ha az égvilágon semmit nem csinálsz csak mondjuk élő adásokhoz kommentelgetsz és így bekövetnek, a fene tudja miért. Az az érzésem hogy egy ilyen kaliberű "tiktokker"-ről van itt szó.
2023. júl. 24. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!