Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Fáj...
Figyelt kérdés
talaltam egy picit híres tiktokker srácot akire ráírtam visszaírt megkérdeztem hogy ismerkedhetünk e és azt mondta hogy ugen! Nagyon edukáltan írt kedvesen és hosszan. De már kb 7-8órája vissza sem ír. Pedig azóta megint írtam neki. És nemtom mivan. Nagyon fáj mert úgy érzem hogy talán érzek valami vonzalmat felé. És nagyon fáj. De még onlyfansen is fent van. Nem tudom most mi van2023. júl. 18. 20:28
11/23 anonim válasza:
Majd ír, nem mindenki lóg nonstop a neten. Vagy lehet, hogy sokan irnak neki.
12/23 anonim válasza:
TikTok, OnlyFans, meg a többi szarság... Anno nekünk csak a Mások újság volt, meg a Magyar Posta, de nem vinnyogtunk tized ennyit sem, mint a mai fiatalok.
13/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Szeretnék elnézést kérni a hiszti viselkedésemért. Nem vagyok mostanában jó passzban. De jó dolog is van. Mert visszaírt és megbeszéltük hogy holnap, azaz ma🤣 beszélünk még
2023. júl. 19. 01:14
15/23 anonim válasza:
Na akkor majd várjuk a kerdést: azt mondta beszélünk ma, de még nem jelentkezett 🙈🙈
16/23 anonim válasza:
Azért a tiktokos, onlyfanses hulladék melegektől ne sokat várj. Kiárusítják magukat a neten és látszólag ezt fel sem fogják. Szerintem elfelejtik, hogy ez örökre fennmarad, aztán pár én múlva amikor vér ciki lesz amit most csinálnak, akkor már késő lesz gondolkodni.
Melegként lenézem ezeket az embereket, mert ami instán és twitteren is megy az teljesen érthető, hogy ellenszenvet és utálatot vált ki egy normális értékrendű emberből. Aztán ők beszélnek az elfogadásról, meg nem értik, hogy miért nincsenek elfogadva. Maguk alatt vágják a fát.
17/23 A kérdező kommentje:
Beszéltünk. Minden rendben.
2023. júl. 19. 13:49
18/23 Jani Belucci válasza:
Minden rendben? Rendben van az szerinted, hogy ha nem ír neked valaki vissza fél napig (akit kb alig ismersz), akkor rögtön világ vége van? Egész biztos vagy abban, hogy ez egy egészséges reakció? Egy kicsit szerintem fordítsd a tekinteted befelé, hátha tanulhatsz valamit magaddal kapcsolatban. És akkor talán nem zuhansz legközelebb magadba ha egy only fansos kis ribi nem válaszol neked azonnal.
19/23 anonim válasza:
Remélem kérdező ugye tudod hogy te csak egy vagy a sok rajongó közüll.
20/23 anonim válasza:
Istenem, mondd hogy 14 éves tini vagy és nem egy felnőtt ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!