Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most nyáron végeztem, de meg nem tálaltam állást, a párom szerint en is hozzájárulhatnék a kiadásokhoz es azt javasolta, hogy tegyek fel magamról videokat az onlyfans oldalra. Arc nélküli szóló videokkal mennyit lehetne keresni?
Nézd.. nem vagyok meleg, de szerintem erre szexuális preferenciától függetlenül is lehet válaszolni.
Ha tőlem a "párom" ilyet kérne, másfél tizedmásodperccel később már nem lenne a párom.
Eleve ott van az a dolog, amit erkölcsnek hívnak. Neem, nem vagyok valami megkeseredett, befásult egyén, voltam már jópár érdekes kalandban, de amikor valaki a testét árulja, a szexualitásából szerez pénzt, és nem mellékesen: amikor bárki számára közzéteszi az intim felvételeit, az már túlmutat egy bizonyos határon. Ez épp, hogy csak kicsivel enyhébb annál, mint ha pénzért másoknak széttennéd a lábad.
De talán nem is ez a legnagyobb probléma. Hanem az, hogy egy párkapcsolat nem erről szól. Normális körülmények között egy párkapcsolat két ember kölcsönös szerelméről, szeretetéről, elfogadásáról, és tiszteletéről szól. Ennél fogva nincs helye semminemű kényszerítésnek. De még az anyagi részében is csak nagyon kis részben van igaza. Egy párkapcsolathoz ugyanis hozzá tartozik, hogy tekintettel legyünk a másik helyzetére. Az, aki tételesen elvárja, hogy fizess, az nem a szerelmed, hanem csak egy önző tahó, aki néha megdug. Eleve egy idióta, hogy egy frissen végzett embertől egyből legombolná a pénzt. Mit várt? Hogy majd megszerzed a diplomát, és másnap már százezreket viszel neki?
Nem tudom, hogy együtt éltek-e, de még ha igen, ez akkor is tahóság. Egy párkapcsolat egymás támogatásáról (nem, nem "adok pénzt, hogy megdugj" jellegű támopgatásra értem) is szól. Aki szeret, annak túl azon, hogy ilyen meg sem fordul a fejében, azon igyekezne, hogy a helyzetedből a lehető legjobbat ki tudjátok hozni. Mondjuk ha már rutinosabb, akkor segíthet az álláskeresésben, ameddig pedig nincs munkád, legalább tegyen arról, hogy jól érezd magad.
Egyébként is összeegyeztethetetlen a párkapcsolattal a szexmunkára kényszerítés. (Sőt... nem csak a párkapcsolattal. De elvárni, hogy a testeddel keress pénzt, minden, csak nem szerelem.)
Ha van egy csöppnyi kis eszed és tartásod, akkor menten megszabadulsz ettől a fajankótól. És ne gyere azzal, hogy "de hát annyira szeret", mert rohadtul nem. Ha tényleg szeretne, akkor nem akarna hímk..vát csinálni belőled. Azzal se gyere, hogy "egyébként minden tökéletes". Mert ha a legfőbb dolgokban problémák vannak, akkor nincs értelme "egyébként"-ről beszélni. Azzal a Stockholm-szindrómás maszlaggal meg végképp ne gyere, hogy "de hát ilyet soha nem fogok találni". Sőt.. ilyet remélem is, hogy nem. De olyat, aki szeret, tisztel, és megbecsül, legalábbis ennél a baromnál jobban, bárhol találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!